EUROPA LEAGUE

Μπος: "Θα κάνω κάτι απρόσμενο στην ενδεκάδα"

Μπος: "Θα κάνω κάτι απρόσμενο στην ενδεκάδα"

Ο τεχνικός του Άγιαξ, Πέτερ Μπος, στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό υποστήριξε πως το γεγονός ότι οι πράσινοι δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους επηρεάζει τους Ολλανδούς που δεν ξέρουν τι να περιμένουν. Το Sport24.gr βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και σας μεταφέρει όσα ειπώθηκαν.

Ο Άγιαξ έχει προκριθεί ήδη στην επόμενη φάση του Europa League και οι Ολλανδοί κυνηγούν πλέον την πρωτιά στον όμιλο τους. Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο τεχνικός του Άγιαξ Πέτερ Μπος μίλησε περισσότερο για το rotation και τους νέους παίκτες που θέλει να βάλει και λιγότερο για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Για το οποίο σημείωσε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η αγωνιστική απραξία του τριφυλλιού και το γεγονός ότι δεν έχει πρόσφατη εικόνα από τους πράσινους. Προανήγγειλε όμως εκπλήξεις στην ενδεκάδα. Το Sport24.gr βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και σας μεταφέρει όσα ειπώθηκαν.

Πόσο διαφορετικό περιμένετε το αυριανό παιχνίδι σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας στην Λεωφόρο;
"Ελπίζω όχι πολλές διαφορές γιατί επειδή δεν έχουμε εικόνα του Παναθηναϊκού από τις τελευταίες τρεις εβδομάδες λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον Παναθηναϊκό. Θα κοιτάξουμε πως έχει παίξει στα προηγούμενα ματς και θα φροντίσουμε να προετοιμαστούμε ανάλογα".

Ο Ντόλμπεργκ είναι ένας παίκτες ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα θεωρείτε ότι μπορεί να επηρεαστεί;
"Όχι δεν τον έχει επηρεάσει απ' όσο έχω δει. Ούτως ή άλλως τον προσέχουμε, όταν μπορεί να ξεκουραστεί τον ξεκουράζουμε αλλά δεν είναι γέρος όπως ο Λάσε (σ.σ. γέλια) που κάθεται δίπλα μου".

Θα κάνετε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς της Κυριακής;
"Σίγουρα θα βάλω άλλους παίκτες σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Είμαστε στην πρώτη θέση αυτή τη φορά οπότε θα προσπαθήσω να κάνω και ένα rotation. Ο τρόπος που παίζουμε έχει γίνει πιο σταθερός αλλά για να δώσουμε την ευκαιρία στους νέους παίκτες προσπαθώ να βάλω νέα ταλέντα".

Θα αγωνιστεί ο Μπαζούρ;
"Ο Μπαζούρ δεν είναι καλά αυτή τη στιγμή, τη Κυριακή ήταν άρρωστος, τη Δευτέρα ήθελε να γυρίσει και του είπα να προπονηθεί εκτός της ομάδας, το αρνήθηκε και δεν τον έχω στην διάθεση μου".

Είναι ο τρίτος παίκτης όμως που δεν σας ακούει, υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
"Όχι απλά βάζω ξεκάθαρα πλαίσια στους παίκτες μου και σε περίπτωση που κάνουν κάποιο παράπτωμα".

Ποια είναι η κατάσταση με τους τραυματίες;
"Ο Λάσε θα προπονηθεί σήμερα και θα δούμε, ο Σινγκράφεν θα προπονηθεί αλλά δεν υπολογίζεται επειδή είναι τιμωρημένος. Ο Ρίντεβαλντ έχει τραυματιστεί στο γόνατο στην τελευταία προπόνηση, ο Τσέρνι θα παίξει κανονικά και ο Σικ είναι πάρα πολύ άρρωστος ακόμα. Τον έστειλα στον γιατρό και μας είπε να μην τον βάλουμε να παίξει".

Μια σταθερή ομάδα αλλάζει και την ευκαιρία μιας νίκης;
"Θέλουμε να μείνουμε πρώτοι στον όμιλο αλλά θέλουμε να εκμεταλλευτούμε και τα νέα ταλέντα για να προ οδεύσουν".

Έχουν όμως την ιδέα για τη φιλοσοφία του Άγιαξ;
"Εφόσον έπαιξαν κόντρα η ατμόσφαιρα είναι πάρα πολύ καλή περιμένω κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός να παίξουν καλύτερα. Πάντα προσπαθώ να βρω την ισορροπία μεταξύ νέων ταλέντων και έμπειρων ποδοσφαιριστών".

Πόσο κακό είναι για εσάς ότι δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του ο Παναθηναϊκός;
"Φυσικά θα έχουν κάνει κάποια φιλικά για τα οποία δεν έχουμε εικόνα και βίντεο, να δω τα βίντεο από το δικό μας παιχνίδι και από εκεί θα φάνουν οι ιδέες και οι τεχνικές. Έχουν πέντε αμυντικούς, δυο μέσους και τρεις μπροστά και προετοιμαζόμαστε ανάλογα".

Ναι αλλά είστε και εσείς ο ίδιος;
"Ναι αλλά εγώ θα τους κάνω κάτι απρόσμενο".

Λάσε Σένε: "Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι"

Από την πλευρά του ο μέσος του Άγιαξ Λας Σένε υποστήριξε πως η ομάδα του Άγιαξ δεν θα επηρεαστεί από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και θα φροντίσει να παίξει όσο καλύτερα μπορεί για να πάρει τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια καθοδική πορεία και δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του το τελευταίο διάστημα, αυτό κατά πόσο επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει ο Άγιαξ το παιχνίδι; "Δεν αλλάζει κάτι στο παιχνίδι μας. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ότι είναι μια δυνατή ομάδα και ακόμα και αν έχουν μείνει στάσιμοι το τελευταίο διάστημα είχαν πολλά παιχνίδια μπροστά τους για να προετοιμαστούν".

Ο Παναθηναϊκός δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο στα εντός με τα εκτός έδρας παιχνίδια, θεωρείτε ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει τόσο καλά όσο και στα δυο προηγούμενα εκτός έδρας ματς παρόλο που δεν πήρε θετικά αποτελέσματα;
"Ειλικρινά δεν έχω δει όλους τους αγώνες του Παναθηναϊκού. Αυτό που ξέρω είναι ότι εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας και θα δούμε τι θα περιμένουμε αύριο αλλά εμείς θέλουμε να παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε".

Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες σε ρωτάνε αρκετά πράγματα για την ομάδα, πόσο σε επηρεάζει αυτό; "Δεν με επηρεάζει πάρα πολύ, δεν με ρωτάνε τόσο πολύ, δεν με έχουν τρελάνει είναι φυσιολογικό. Έχουν αρκετή εμπειρία από μόνοι τους να ξέρουν τι θέλουν".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ