EUROPA LEAGUE

Μπεχ: "Μπορούσε και πάνω από 5-0 ο ΠΑΟΚ"

Μπεχ: "Μπορούσε και πάνω από 5-0 ο ΠΑΟΚ"

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπρόντμπι, Τρόελς Μπεχ, μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ με 5-0 στην Τούμπα και είπε πως θα παλέψει στη ρεβάνς για να πάρει μια νίκη γοήτρου.

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αθλητικός διευθυντής της Μπρόντμπι, Τρόελς Μπεχ και μίλησε για το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τη ρεβάνς της Πέμπτης (27/8). Αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον κόσμο του "Δικεφάλου" και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, ενώ τόνισε ότι θέλουν να πάρουν μια νίκη γοήτρου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το πώς αντιμετωπίζουν το παιχνίδι της Πέμπτης: "Είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι από την ήττα με 5-0. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος αλλά δεν περιμέναμε να είναι τόσο μεγάλη η έκταση του σκορ. Θέλουμε να αποδείξουμε πολλά και στους εαυτούς μας ,αλλά και στον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο. Θα μπορούσε να έχει και μεγαλύτερο σκορ ο ΠΑΟΚ. Δεν ήταν εύκολο να το αποδεχτούμε. Η απόδοση μας ήταν πραγματικά ανεξήγητη. Δεν έχουμε ελπίδες να προκριθούμε αλλά μπορούμε να κάνουμε μια νίκη γοήτρου".

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: "Ήταν πραγματικά μια φανταστική ατμόσφαιρα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αυτή την ατμόσφαιρα δεν την δημιούργησαν μόνο οι φανς, αλλά όλο το γήπεδο και αυτό ήταν το εντυπωσιακό".

Αναφορικά με τον κόσμο που περιμένουν στο γήπεδο: "Μετά το 5-0 δεν νομίζω να γεμίσει το γήπεδο. Περιμένω από 8.000 μέχρι 10.000. Άμα είχαμε πάρει θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι μπορεί να είχαμε και πάνω από 20.000 κόσμο στο γήπεδο".

Για τους Έλληνες που θα ταξιδέψουν στην Δανία: "Περιμένουμε 100 με 150 φίλους του ΠΑΟΚ. Ελπίζω να έχουν το ίδιο πρόσωπο που είχαν στην Τούμπα και να μην δημιουργήσουν προβλήματα. Γιατί η εικόνα που είδα στην Τούμπα, πραγματικά με χαροποίησε".

Για τον Φράνκ Άρνεσεν: "Είναι ένας πολύ σοβαρός επαγγελματίας. Είναι σίγουρα πολύ ικανοποιημένος που ήρθε στον ΠΑΟΚ και τα αποτελέσματα φαίνονται ήδη. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι ακόμα πιο δυνατός στην συνέχεια της χρονιάς".

Για το αν η Μπρόντμπι θα παρατάξει την βασική ενδεκάδα: "Αυτό θα το αποφασίσει ο προπονητής. Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα γιατί αυτό το 5-0 ήταν πολύ βαρύ και πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από αυτό".

Για το ποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ του άρεσαν : "Όλη την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα θέλαμε μετά από τέτοιο παιχνίδι. Ο ΜΑΚ σίγουρα ξεχώρισε με τα τρία γκολ και τις ασίστ που έβγαλε, αλλά δεν ήταν ο μόνος ,όλη η ομάδα ήταν εκπληκτική".

Στο τέλος ανέφερε χιουμοριστικά: " Σας παρακαλώ αφήστε κανέναν παίκτη στην Ελλάδα να ξεκουραστεί στην ρεβάνς".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ