EUROPA LEAGUE

Μπεχ: "Δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ"

Μπεχ: "Δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ"
ΠΑΟΚ Μπρόντμπι INTIME SPORTS

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπρόντμπι, Τρολς Μπεχ, απολογήθηκε σε μέσο της Δανίας για την πεντάρα που δέχτηκε η ομάδα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η βαριά ήττα με 5-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο διαφαινόμενος αποκλεισμός της Μπρόντμπι από τοEuropaLeagueφαίνεται πως προβληματίζει ακόμη τους Δανούς.

Το Σάββατο (22/8) η ιστοσελίδα « bt.dk» φιλοξένησε δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, στις οποίες ουσιαστικά… απολογήθηκε για την άσχημη βραδιά στη Θεσσαλονίκη.

«Επιτρέψτε μου να πω ότι δεν υπάρχει κανένας από εμάς που να είναι ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας την Πέμπτη το βράδυ. Μετά την πρόκριση στα play-off και καθώς εξελίσσεται τοEuropaLeagueπεριμέναμε να συναντήσουμε καλύτερους αντιπάλους που θα μας απειλούσαν με ήττες, αλλά το 5-0 ήταν πολύ βαρύ. Ήταν εντελώς απαράδεκτο. Η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη, και αυτό ήταν το μόνο πράγμα που μας πείραξε, γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιξε με ένα ρυθμό που δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε.»είπε αρχικά ο Τρολς Μπεχ.

Στη συνέχεια μίλησε σχετικά με το αν υπάρχει ενδεχόμενο απόλυση του Τόμας Φρανκ από την τεχνική ηγεσία, μετά και από το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα Δανίας (3 ήττες, 1 ισοπαλία και 1 νίκη), που είχε ως αποκορύφωμα την πεντάρα από τον ΠΑΟΚ.

«Είναι μια συζήτηση που λαμβάνει χώρα κυρίως στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και δεν θέλω να μας επηρεάσει. Ο Τόμας είναι ο πλησιέστερος συνεργάτης μου, και αυτό δεν αλλάζει»ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το ότι ο Φρανκ επέλεξε αμυντικό στυλ παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ και η Μπρόντμπι το «πλήρωσε» δήλωσε:

«Μπορείτε πάντα να συζητάτε αν θα έπρεπε να είχαμε ακολουθήσει διαφορετική προσέγγιση για κάθε αγώνα. Και αυτό ισχύει, φυσικά, ειδικά όταν κάποιος έχει χάσει. Αλλά μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ο Τόμας προσαρμόζεται. Αποδεικνύει σε μένα, που δεν βλέπω τα πράγματα επιφανειακά, ότι είναι έτοιμος να αλλάξει σύστημα όταν το απαιτεί η κατάσταση».

Για το αν η ήττα από τον ΠΑΟΚ και ο αποκλεισμός θα επηρεάσουν τα μεταγραφικά και την ενίσχυση της ομάδας είπε: «Έχουμε αγοράσει έξι νέους παίκτες και είμαστε ικανοποιημένοι από εκείνους. Αλλά όλα μπορεί να γίνουν καλύτερα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα προκριθούμε στη φάση των ομίλων του Europe League και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αποκτήσουμε κάποιους από τους παίκτες που θέλουμε.»

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ