EUROPA LEAGUE

Μπερντίεβ: "Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός στο Champions League"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ ΚΟΥΡΜΠΑΝ ΜΠΕΡΝΤΙΕΦ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΝΤΙΑΝΤΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ ΚΟΥΡΜΠΑΝ ΜΠΕΡΝΤΙΕΦ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΝΤΙΑΝΤΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Ο Κουρμπάν Μπερντίεβ μίλησε για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό έχοντας τα καλύτερα λόγια για τους ερυθρόλευκους. Τι είπε για την... μοίρα.

Η Ρουμπίν Καζάν θα κληθεί μετά τον Παναθηναϊκό (πέρσι) και τον ΠΑΟΚ (φέτος), να αντιμετωπίσει άλλη μία ελληνική ομάδα, τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής των Ρώσων, Κουρμπάν Μπερντίεβ, μίλησε για την... μοίρα που φέρνει τον σύλλογό του στη χώρα μας για τρίτη φορά ενώ είχε τα καλύτερα λόγια για τους ερυθρόλευκους.

" Η μοίρα μας προετοίμασε. Θα είναι η τρίτη μας προσπάθεια κόντρα σε μεγάλη ελληνικό ομάδα. Φυσικά ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ δυνατό ομάδα, είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας και η ομάδα έχει πολλούς καλούς παίκτες", είπε αρχικά ο Μπερντίεβ και συμπλήρωσε:

" Ο Ολυμπιακός είχε εξαιρετική παρουσία στο Champions League, είναι ομάδα με παράδοση στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα ματς με τον Ολυμπιακό, αφού θέλουμε να κάνουμε καλά και σοβαρά ματς», είπε ο προπονητής της Ρούμπιν Καζάν".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ