EUROPA LEAGUE

Μπερίσο: "Καλή η ισοπαλία στο Σταντάρ-Παναθηναϊκός"

Μπερίσο: "Καλή η ισοπαλία στο Σταντάρ-Παναθηναϊκός"

Ο τεχνικός της Θέλτα, Εδουάρδο "Τότο" Μπερίσο, αξιολόγησε ως θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του την ισοπαλία στην αναμέτρηση της Σταντάρ με τον Παναθηναϊκό. "Ο Άγιαξ το μεγάλο φαβορί", υποστήριξε ο Μπος.

Η Θέλτα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στο "Μπαλαΐδος" του Βίγκο με τον Άγιαξ και ο Αργεντινός τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Εδουάρδο "Τότο" Μπερίσο, εμφανίστηκε ανακουφισμένος από το ίδιο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ, στη Λιέγη, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

"Προφανώς και είμαι πολύ χαρούμενος από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός με τη Σταντάρ μοιράστηκαν βαθμούς στο άλλο ματς. Είναι καλό αποτέλεσμα", υποστήριξε ο Αργεντινός τεχνικός της Θέλτα.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Άγιαξ, Πέτερ Μπος, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του Άμστερνταμ είναι το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου: "Δεν ήταν διαφορετικό από το ματς που φανταστήκαμε. Αλλά, θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει με 1-3. Τώρα, είμαστε το φαβορί για να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο, γιατί μας μένουν δύο ματς στην έδρα μας. Εξαρτάται από εμάς".

Μετά από τρεις αγωνιστικές, ο Άγιαξ είναι στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς, η Θέλτα στη δεύτερη με 5, η Σταντάρ στην τρίτη με 2 και ο Παναθηναϊκός στην τελευταία με 1.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ