EUROPA LEAGUE

Μπάρκας: "Ελπίζω στη ρεβάνς να είμαστε πιο τυχεροί"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÍÔÉÍÁÌÏ ÊÉÅÂÏÕ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÍÔÉÍÁÌÏ ÊÉÅÂÏÕ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ, Βασίλης Μπάρκας, υποστήριξε ότι με την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου στο ματς του ΟΑΚΑ η Ένωση θα προκριθεί επί της Ντινάμο στο Κίεβο.

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Ντινάμο στο ΟΑΚΑ στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για τους 32 του Europa League και θα διεκδικήσει στη ρεβάνς του Κιέβου την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο γκολκίπερ της Ένωσης, Βασίλης Μπάρκας, υποστήριξε ότι με την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου στο ματς του ΟΑΚΑ οι κιτρινόμαυροι θα πανηγυρίσουν την πρόκριση στην ουκρανική πρωτεύουσα.

"Αν παίξουμε όπως και στο δεύτερο ημίχρονο τότε η πρόκριση είναι δεδομένη. Μπορώ να πω ότι σήμερα μπήκαμε λίγο νωθρά στο παιχνίδι. Από μία άτυχη στιγμή δεχθήκαμε ένα γκολ. Ελπίζω ότι στο δεύτερο παιχνίδι θα είμαστε πιο τυχεροί. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία ότι ήμασταν καλύτεροι. Δείξαμε και σήμερα ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και όλοι πρέπει να το καταλάβουν αυτό. Είτε στο ελληνικό πρωτάθλημα είτε στο Europa League...", υποστήριξε στην Cosmote TV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ετσι θα προκριθεί στο Κίεβο

Σιμόες: "Είπαμε στο ημίχρονο ότι μπορούμε να γυρίσουμε το ματς"

Χιμένεθ: "Είναι κρίμα που δεν κέρδισε η ΑΕΚ"

Αϊντάρεβιτς: "Θα πάμε στο Κίεβο για να βάλουμε δυο γκολ"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ