EUROPA LEAGUE

Μπαλενθιάγα: "Στην πρίζα από την αρχή κόντρα στον Παναθηναϊκό"

APOEL's Giorgos Merkis, left, challenges for the ball with Mikel Balenziaga of Athletic Bilbao during the Europa League round of 32 second leg soccer match between APOEL and Athletic Bilbao at the GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Thursday, Feb. 23, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
APOEL's Giorgos Merkis, left, challenges for the ball with Mikel Balenziaga of Athletic Bilbao during the Europa League round of 32 second leg soccer match between APOEL and Athletic Bilbao at the GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Thursday, Feb. 23, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Ο αριστερός μπακ της Μπιλμπάο, Μίκελ Μπαλενθιάγα, υποστήριξε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να είναι στην πρίζα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (17/8, 21:30).

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπιλμπάο στο "Απόστολος Νικολαΐδης" (17/8, 21:30) για το πρώτο ματς των δύο ομάδων στο πλαίσιο των playoffs του Europa League. Ο 29χρονος Βάσκος αριστερός μπακ, Μίκελ Μπαλενθιάγα, υποστήριξε με δηλώσεις του σε δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της αντιπάλου των "πρασίνων" ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν θα πρέπει να χαλαρώσουν ούτε στιγμή στο ματς της Αθήνας.

"Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε στην πρίζα από τα πρώτα λεπτά. Η ατμόσφαιρα θα είναι θερμή εκεί, το ξέρουμε ήδη. Γι' αυτό, πρέπει να μπούμε αμέσως στο ματς και να πάρουμε τον έλεγχο από την αρχή.

Είμαστε μια ομάδα που θέλει να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού από το πρώτο λεπτό και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε", υποστήριξε ο Μίκελ Μπαλενθιάγα.

Photo credits: AP Photo/Petros Karadjias

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ