EUROPA LEAGUE

Μπακασέτας: "Δεν μπορεί να μας σταματήσει τίποτα"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο μέσος της ΑΕΚ, Τάσος Μπακασέτας, εξέφρασε τη βεβαιότητά του για πρόκριση επί της Ντινάμο στο Κιέβο και τόνισε ότι η Ένωση δεν απειλήθηκε από την ουκρανική ομάδα.

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Ντινάμο στο ΟΑΚΑ στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για τους 32 του Europa League και θα διεκδικήσει στη ρεβάνς του Κιέβου την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Με δηλώσεις του στην Cosmote TV ο Έλληνας διεθνής μέσος της Ένωσης, Τάσος Μπακασέτας, εξέφρασε τη βεβαιότητά του για πρόκριση στην ουκρανική πρωτεύουσα.

"Δείξαμε ότι ήμασταν ανώτεροι από τον αντίπαλο. Δεν τον αφήσαμε να κάνει ευκαιρία. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν μια κακή στιγμή. Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια. Όχι μόνο θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά να πάρουμε και ένα αποτέλεσμα που θα ήμασταν ασφαλείς στο Κίεβο. Δείξαμε στο γήπεδο τι μπορούσαμε να κάνουμε. Μπορεί και στο πρώτο ημίχρονο να μην ήμασταν τόσο πιεστικοί, αλλά δεν μας έκαναν ούτε φάση.

Η ΑΕΚ συνεχίζει και θα συνεχίσει. Δεν μπορεί να μας σταματήσει τίποτα. Έχουμε φιλοδοξίες. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι ότι είμαστε καλύτεροι. Μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα φέτος και το θέλουμε", υποστήριξε στην Cosmote TV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ετσι θα προκριθεί στο Κίεβο

Σιμόες: "Είπαμε στο ημίχρονο ότι μπορούμε να γυρίσουμε το ματς"

Χιμένεθ: "Είναι κρίμα που δεν κέρδισε η ΑΕΚ"

Αϊντάρεβιτς: "Θα πάμε στο Κίεβο για να βάλουμε δυο γκολ"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ