EUROPA LEAGUE

Μπακάκης: "Βατός αντίπαλος και γιατί όχι πιο μακριά;"

Vienna's Ismael Tajouri-Shradi and AEK Athens Michalis Bakakis, from left, challenge for the ball during the Europa League group D soccer match between FK Austria Wien and AEK Athens in Vienna, Austria, Thursday, Dec. 7, 2017. (AP Photo/Ronald Zak)
Vienna's Ismael Tajouri-Shradi and AEK Athens Michalis Bakakis, from left, challenge for the ball during the Europa League group D soccer match between FK Austria Wien and AEK Athens in Vienna, Austria, Thursday, Dec. 7, 2017. (AP Photo/Ronald Zak) AP

Ο Μιχάλης Μπακάκης ευελπιστεί η ΑΕΚ να προκριθεί και στους 16 του Europa League σε περίπτωση που η κληρωτίδα της επιφυλάξει βατό αντίπαλο στους 32.

Η ΑΕΚ έφυγε με το βαθμό (0-0) από τη Βιέννη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αούστρια και πανηγύρισε την πρόκρισή της στους 32 του Europa League.

Ο Μιχάλης Μπακάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόκριση στους 32 και ευελπιστεί ακόμη και σε πρόκριση στους "16":

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Μόλις είχαμε προκριθεί στους ομίλους, δεν το πιστεύαμε και πολύ ότι μπορούσαμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Θέλουμε να γίνει η κλήρωση, να πέσουμε με μια βατή ομάδα και γιατί όχι να φθάσουμε και πιο μακριά.

Εγώ που είμαι από τη δεύτερη εθνική και τα υπόλοιπα παιδιά, ξέρουμε ότι η ομάδα πέρασε δύσκολες καταστάσεις. Είμαστε υπερήφανοι που τα έχουμε καταφέρει και μακάρι να πάμε πιο μακριά", υποστήριξε στην Cosmote TV.

Photo credits: AP Photo/Ronald Zak

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ