EUROPA LEAGUE

Μπάκα: "Αφιερωμένο στον Θεό"

Μπάκα: "Αφιερωμένο στον Θεό"

Ο Κάρλος Μπάκα ήταν ο κορυφαίος του τελικού του Europa League και αφιέρωσε το τρόπαιο στον Θεό και στην οικογένειά του. Δείτε δηλώσεις των προπονητών Σεβίλλης και Ντνίπρο

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον τελικό του Europa League στην Βαρσοβία ήταν ο Κάρλος Μπάκα, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και όταν αντικαταστάθηκε αποθεώθηκε και έβαλε τα κλάματα στον πάγκο.

"Θέλω να αφιερώσω την κατάκτηση του τροπαίου στον Θεό και στην οικογένειά μου στην Κολομβία", τόνισε ο στράικερ της Σεβίλλης μετά το ματς και πρόσθεσε: "Είναι κάτι μοναδικό. Θέλω να απολαύσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου με δύο γκολ".

Μπάκα: "Αφιερωμένο στον Θεό"

Ο προπονητής της Ντνίπρο, Μιρόν Μαρκέβιτς, ανέφερε: "Ήταν πιο έμπειροι και αυτό φάνηκε. Προσπαθήσαμε όμως να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δυστυχώς επιτρέψαμε απόψε στον Μπάκα να είναι δυναμικός στην επίθεση και κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα. Τους χαρίσαμε το τρίτο γκολ, έπρεπε να διώξουμε την μπάλα, αλλά δεν το κάναμε".

Dnipro's coach Miron Markevich reacts during the UEFA Europa League final football match between FC Dnipro Dnipropetrovsk and Sevilla FC at the Narodowy stadium in Warsaw, Poland on May 27, 2015.  AFP PHOTO / ODD ANDERSEN        (Photo credit should read ODD ANDERSEN/AFP/Getty Images)
Dnipro's coach Miron Markevich reacts during the UEFA Europa League final football match between FC Dnipro Dnipropetrovsk and Sevilla FC at the Narodowy stadium in Warsaw, Poland on May 27, 2015. AFP PHOTO / ODD ANDERSEN (Photo credit should read ODD ANDERSEN/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο προπονητής της Σεβίλλης, Ουνάι Έμερι, δήλωσε: "Το σημαντικό ήταν που φτάσαμε τελικό και αφού τα καταφέραμε έπρεπε να το απολαύσουμε. Είμαι χαρούμενος στην Σεβίλλη (υπάρχουν φήμες για Μίλαν). Θέλαμε πολύ αυτό το τρόπαιο, όλοι στην Σεβίλλη το ήθελαν. Ήταν πολύ δυνατός ο αντίπαλός μας. Στο ημίχρονο είπαμε πως πρέπει να είμαστε ήρεμοι, καθώς πρέπει να αντεπεξέλθουμε σε άμυνα και επίθεση. Η ομάδα το άξιζε".

Μπάκα: "Αφιερωμένο στον Θεό"
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ