EUROPA LEAGUE

Μπαίνουν στις ευρωπαϊκές μάχες Ατρόμητος και Αστέρας

The trophy is displayed before the UEFA Europa League Group Stage draw Friday, Aug. 25, 2017 in Monaco. (AP Photo/Claude Paris)
The trophy is displayed before the UEFA Europa League Group Stage draw Friday, Aug. 25, 2017 in Monaco. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Δυο ελληνικές ομάδες μπαίνουν απόψε στη μάχη των προκριματικών του Europa League. Στις 20:45 ο Ατρόμητος παίζει στη Λευκορωσία με την Ντινάμο Μπρεστ και στις 21:45 ο Αστέρας στη Σκωτία με τη Χιμπέρνιαν.

Η μεγάλη ώρα κοντοζυγώνει και μετά τον ΠΑΟΚ και το πρώτο ματς με την Βασιλεία για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League, άλλες δυο ελληνικές ομάδες μπαίνουν απόψε στη μάχη, αυτή την φορά για τα προκριματικά του Europa League. Στις 20:45 ο Ατρόμητος παίζει στη Λευκορωσία με την Ντινάμο Μπρεστ (Epsilon) και στις 21:45 ο Αστέρας στη Σκωτία με τη Χιμπέρνιαν (σε NOVA ή youtube), με σκοπό ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς σε Περιστέρι και Τρίπολη αντίστοιχα.

20:45: ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η ομάδα του Περιστερίου επιστρέφει στην Ευρώπη μετά το 2015 και θα αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που δεν πηγαίνει καθόλου καλά στο πρωτάθλημά του, αλλά είναι πλέον ευρέως γνωστός λόγω της παρουσίας του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στην προεδρία. Αυτό και μόνο κάνει αυτές τις αναμετρήσεις πολύ ιδιαίτερες και όλοι θα έχουν στραμμένο το βλέμμα και στην κερκίδα για τον Ντιεγκίτο, αν δώσει το παρών, κάτι που δεν είναι πολύ πιθανό.

Ο Αργεντινός φέρεται να βρίσκεται στην πατρίδα του για διακοπές και ουδείς γνωρίζει αν θα δει το ματς ή απλά θα πληροφορηθεί το αποτέλεσμα στην συνέχεια. Με τον συγκεκριμένο κανείς δεν βάζει το χέρι του στην φωτιά. Η λογικά λέει ότι τουλάχιστον... ξέρει ότι απόψε παίζει η ομάδα του.

Βέβαια, ο Ατρόμητος δεν ενδιαφέρεται για το τι γίνεται με τον Μαραντόνα, αλλά κοιτάζει το πώς θα καταφέρει να παρουσιαστεί έτοιμος για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να ανεβάσει τις ελπίδες πρόκρισης ενόψει του δεύτερου αγώνα στο Περιστέρι.

Αναφορικά με τα πλάνα του Νταμίρ Κάναντι, στο τέρμα θα είναι ο Μίρκοβιτς, με τον Γιαννούλη αριστερό μπακ και τους Ρισβάνη, Χατζηισαΐα ως δίδυμο στόπερ. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, αριστερά ο Ενσικουλού και πίσω από τον Κουλούρη θα βρίσκεται ο ο Βασιλακάκης. Οι Κιβρακίδης και Νάστος παλεύουν για το άλλο άκρο της άμυνας, ενώ οι Μπρούνο και Μανούσος μάχονται για μια θέση στη μεσοεπιθετική γραμμή.

21:45: ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ

Στο άλλο ματς ελληνικής ομάδας, αποφασισμένος να κάνει μια σπουδαία ευρωπαϊκή αρχή στα προκριματικά του Europa League είναι ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος τίθεται αντιμέτωπος με την Χιμπέρνιαν στη Σκωτία. Προφανώς και είναι υψηλά ο πήχης δυσκολίας για τους Αρκάδες κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, η οποία προέρχεται από μια χώρα με μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση.

Στην Αθήνα έχουν μείνει οι Φερνάντεθ, Βλάχος και Τασουλής, οι οποίοι είναι τραυματίες, επομένως οι επιλογές του Σάββα Παντελίδη για την 11άδα είναι συγκεκριμένες και φαίνεται να έχει κατασταλάξει στους παίκτες που αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Στόχος του Αστέρα είναι να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για τη ρεβάνς στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ο Αθανασιάδης θα είναι στο τέρμα και οι Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος στο κέντρο της άμυνας. Οι Κυριακόπουλος και Κώτσιρας στα δυο αμυντικά άκρα , οι Ιγκλέσιας και Μουνάφο στη μεσαία γραμμή, με τον Ρόλε μπροστά τους και τους Καλτσά, Τσιλιανίδη στα δυο άκρα της επίθεσης. Ο Μανιάς θα αναλάβει το ρόλο του σέντερ φορ για τον Αστέρα.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ