EUROPA LEAGUE

Μουρίνιο: "Σαν να παίζουμε φιλικό προετοιμασίας"

Μουρίνιο: "Σαν να παίζουμε φιλικό προετοιμασίας"
2016 MANCHESTER UNITED FC

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε λόγο για την κακή εικόνα των ποδοσφαιριστών του κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (2-1). Επιπλέον, διαβάστε τα αρνητικά ρεκόρ της ομάδας του Special One.

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο, στη συνέντευξη Τύπου, έπειτα απ' τη χθεσινή (3/11) ήττα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (2-1). Επιπλέον, τα αρνητικά ρεκόρ συνεχίζονται για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην αρχική του τοποθέτηση, επισήμανε: "Όταν μια ομάδα δέχεται γκολ στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης, δείχνει ότι δεν είναι έτοιμη. Δεν είναι προετοιμασμένη και καθόλου συγκεντρωμένη στον στόχο".

Στη συνέχεια έκανε λόγο για την κακή νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του: "Το πρόβλημα ήταν ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε το ματς. Η Φενέρμπαχτσε μπήκε στο ματς σαν να παίζει τελικό Champions League, ενώ εμείς σαν να παίζουμε φιλικό προετοιμασίας".

"Άξιζαν τη νίκη. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ποιότητα. Χρειάζεται, επίσης, προσπάθεια. Αν παίζεις μέχρι εκεί που φτάνουν τα όρια σου θα κερδίσεις τα πάντα. Θα πρέπει να αγωνίζεσαι για 90 λεπτά στο μέγιστο της επιθυμίας και της συγκέντρωσής σου".

"Η αποψινή (3/11) ατμόσφαιρα έδωσε το πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε πιο γρήγορο, βάζοντας πίεση στον διαιτητή. Αυτό ήταν δικό μας λάθος".

Βέβαια, ο Ζοζέ Μουρίνιο εντόπισε κι ένα θετικό σε μια εφιαλτική βραδιά για την ομάδα του: "Αν πήγε κάτι καλά σήμερα (3/11) αυτό ήταν ότι σκόραρε ο Ρούνεϊ".

Χειρότερη επίδοση στην ιστορία της

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κακή περίοδος και τα αρνητικά ρεκόρ, συνεχίζονται για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για την ακρίβεια, μετά τη χθεσινή (3/11) αναμέτρηση οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν σκοράρει μόλις δύο τέρματα σε 71 προσπάθειες στα τελευταία τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιπλέον, η ομάδα του Special One έχει ηττηθεί στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επίδοση που είναι η χειρότερη στην ιστορία της. Μάλιστα, αξίζει να συγκρίνουμε τις επιδόσεις των Λουίς φαν Γκάαλ και Ζοζέ Μουρίνιο, έπειτα από 17 παιχνίδια στο πάγκο των "μπέμπηδων".

Ο Λουίς φαν Γκάαλ σε 17 ματς μέτρησε εννιά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Απ' την άλλη πλευρά, ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει πανηγυρίσει κι αυτός εννιά φορές, ενώ έχει γνωρίσει την ήττα πέντε φορές. Τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ