EUROPA LEAGUE

Μουρίνιο: "Μέχρι τότε θέλω να μείνω στη Γιουνάιτεντ"

Μουρίνιο: "Μέχρι τότε θέλω να μείνω στη Γιουνάιτεντ"

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το ματς με τη Φενέρμπατσε (3/11 20:00) ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποκάλυψε τα πλάνα του.

Μεταξύ άλλων ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του στο Μάντσεστερ, το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ, αλλά και για την επιστροφή του Φιλ Τζόουνς στην αποστολή της ομάδας.

Μπορεί η χρονιά να μην έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους "κόκκινους διαβόλους", αλλά ο Μουρίνιο δείχνει να είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλω να μείνω εδώ μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου. Επιθυμώ να δουλέψω εδώ για πολλά χρόνια".

"Είμαι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου και είμαι νέος ακόμα. Μερικές φορές οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι 75 ετών, αλλά είμαι 53 κι έχω πάθος για το ποδόσφαιρο".

Για την επιστροφή του Φιλ Τζόουνς στην αποστολή, έπειτα απ' τον τραυματισμό του: "Προσπαθώ να θυμηθώ καλές στιγμές του Φιλ Τζόουνς στη Γιουνάιτεντ, αλλά δεν μου έρχονται στο μυαλό. Δυστυχώς, οι τραυματισμοί δεν σταματούν γι' αυτόν. Θυμάμαι πως όταν έπαιξα απέναντι στη Γιουνάιτεντ το 2012 (σ.σ. βρισκόταν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης) ο Τζόουνς έπαιξε, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ καμία φορά μετά απ' αυτό το ματς".

"Η αλήθεια είναι ότι έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τους τραυματισμούς. Είναι μια δύσκολη χρονιά γι' αυτόν, αλλά δουλεύει σκληρά για να επανέλθει. Την τελευταία εβδομάδα προπονήθηκε με την ομάδα".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ