EUROPA LEAGUE

Μοντέλα: "Μπράβο στον κόσμο του ΠΑΟΚ"

Μοντέλα: "Μπράβο στον κόσμο του ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Βιτσέντσο Μοντέλα αναφέρθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ και στο γεγονός πως χειροκρότησε τους παίκτες του "Δικεφάλου" μετά το τέλος του αγώνα. Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός της Φιορεντίνα.

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Μοντέλα, έδωσε τα συγχαρητήριά του στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για το γεγονός πως χειροκρότησαν τους παίκτες του "Δικεφάλου" παρά την ήττα ενώ τόνισε πως οι "ασπρόμαυροι" μπορούν να προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League.

Συγκεκριμένα τόνισε:

"Εχει αλλάξει ο τρόπος του παιχνιδιού μας. Κερδίσαμε και πήραμε μια καλή νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Κάναμε καλή εμφάνιση παρά το είχαμε κάποια θέματα με την άμυνα στο τέλος του αγώνα. Παρ' όλα αυτά γυρνάμε στην Ιταλία με μια καλή νίκη και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό".

Για το αν θεωρεί πως έχει έχει κλείσει ένας κύκλος αγώνων με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Φιορεντίνα: "Πράγματι, ήταν ένα καλό αποτέλεσμα αλλά ακόμη δεν τελείωσε τίποτα".

Για τον Κουαδράδο και αν υπήρχαν παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν καλύτερα: "Πέραν από αυτόν, υπήρχαν παίκτες που μπορούσαν να παίξουν καλύτερα".

Για το αν αυτή η νίκη επηρεάσει την Φιορεντίνα αναφορικά με την παρουσία της στο Καμπιονάτο: "Με την νίκη σίγουρα ανεβαίνει η διάθεση, αλλά αυτό δεν μπορεί να επηρεάζει τα πράγματα. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο".

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: "Περίμενα έναν ζεστό κόσμο και χάρηκα για το χειροκρότημα στους παίκτες παρά την ήττα. Αυτό συμβαίνει και στην Φιορεντίνα. Μπράβο στους οπαδούς που χειροκρότησαν την ομάδα παρά την ήττα".

Για το πώς θα επηρεάσει την Φιορεντίνα όσον αφορά την συνέχεια των ευρωπαϊκών αγώνων το γεγονός πως ήδη έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς: "Οταν μια ομάδα παίζει, θέλει να κερδίσει και αυτό θέλουμε να πετύχουμε".

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον όμιλο: "Δεύτερη ομάδα που θα μπορούσε να προκριθεί είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα που θέλουμε να μας ακολουθήσει".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ