EUROPA LEAGUE

Μόνο στην κορυφή το ΑΠΟΕΛ

Μόνο στην κορυφή το ΑΠΟΕΛ

Με το πανέμορφο, αλλά αντικανονικό γκολ του Πιέρου Σωτηρίου, το ΑΠΟΕΛ νίκησε 1-0 την Γιουνγκ Μπόις και άφησε δύο βαθμούς πίσω τον Ολυμπιακό, έτσι είναι ξανά μόνο στην κορυφή του 2ου ομίλου (videos)

Το ΑΠΟΕΛ νίκησε 1-0 την Γιουνγκ Μπόις στην Κύπρο, έτσι άφησε ξανά δύο βαθμούς πίσω τον Ολυμπιακό και έμεινε μόνο στην κορυφή του 2ου ομίλου του Europa League.

O Εμ'Μπαμπού μπήκε στο ματς 65' και στο 67' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Καρλάο, έτσι οι Κύπριοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα.

Το εκμεταλλεύτηκαν άμεσα μάλιστα, καθώς στο 69' ο Πιέρος Σωτηρίου άνοιξε το σκορ με ένα πανέμορφο γκολ (εξαιρετιή κίνηση στην περιοχή), αλλά το τέρμα δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο Κύπριος στράικερ είχε κάνει ξεκάθαρα το κοντρόλ με το χέρι.

Σε 3 εβδομάδες για την 5η αγωνιστική ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Γιούνγκ Μπόις, από την οποία έχει 3 βαθμούς περρισότερους, έτσι με ισοπαλία η ελληνική θα εξασφαλίσει πρόκριση, καθώς την είχε νικήσει στην Ελβετία, έτσι θα υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Ανιάκι Αστίθ, Καρλάο, Ρομπέρτο Λάγο, Νούνο Μοράις, Βινίσιους, Ρενάν Μπρεσάν (59' Μπερτόγλιο), Εφραίμ, Αλωνεύτης (67' Γιαννιώτας), Σωτηρίου (84' Ντε Καμάργκο).

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: Μβογκό, Σούτερ, Βον Μπέργκεν, Νούχου, Λέτσιακς, Ζακαριά (80' Μπερτόνε), Σανογκό, Σικ, Ραβέ (65' Εμ'Μπαμπού), Οαρό, Κούμπο (80' Μίκαελ Φρε).

*κόκκινη 67' Εμ'Μπαμπού

Η 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου:

Αστάνα - Ολυμπιακός 1-1 (8' Ντεσπότοβιτς / 29' Σεμπά)

ΑΠΟΕΛ - Γιουνγκ Μπόις 1-0 (69' Σωτηρίου)

Η βαθμολογία

1. ΑΠΟΕΛ 9 (5-4)

2. Ολυμπιακός 7 (6-3)

3. Γιουνγκ Μπόις 4 (3-3)

4. Αστάνα 2 (3-7)

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής (24/11)

Αστάνα - ΑΠΟΕΛ (18:00)

Ολυμπιακός - Γιούνγκ Μπόις (22:05)

ΑΠΟΕΛ - Γιουνγκ Μπόις 1-0

Αστάνα - Ολυμπιακός 1-1

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ