EUROPA LEAGUE

Μίλανιτς: "Ο ΠΑΟ δεν μας δυσκόλεψε καθόλου"

Μίλανιτς: "Ο ΠΑΟ δεν μας δυσκόλεψε καθόλου"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δεν δυσκόλεψε καθόλου την Μάριμπορ η οποία ήταν καλύτερη και πήρε μια δίκαιη νίκη σύμφωνα με όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Γκόραν Μίλανιτς

Η Μάριμπορ ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι και πήρε μια δίκαιη νίκη απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που δεν την δυσκόλεψε.

Αυτό τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Μάριμπορ Γκόραν Μίλανιτς, ο οποίος πρόσθεσε πως η ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί στον όμιλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκόραν Μίλανιτς στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: " Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοση μας. Ήμασταν καλύτεροι, πήραμε τρεις πόντους και αρχίσαμε με το δεξί".

Για το αν ήταν το καλύτερο παιχνίδι της Μάριμπορ στη θητεία του: " Αυτή ήταν μία από τις καλύτερες. Βελτιωνόμαστε συνέχεια και στο ματς είχαμε πολύ καλή απόδοση. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας, έχουμε διαρκή άνοδο και αποκτούμε όλο και μεγαλύτερη εμπειρία".

Για το αν φοβήθηκε καθόλου πριν το ματς: " Δεν φοβήθηκα καθόλου στη διάρκεια του ματς. Ο αντίπαλος δεν μας δυσκόλεψε καθόλου. Πληρώσαμε... αλλά έχουμε μάθει και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι μας".

Για το αν περίμενε τόσο κακό τον Παναθηναϊκό: " Εγώ είδα καλύτερη τη Μάριμπορ. Διαβάσαμε τον Παναθηναϊκό, ξέραμε τι θέλαμε, αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας και πήραμε τη νίκη".

Για το αν η Μάριμπορ πλέον έχει στόχο την πρόκριση: " Ας απολαύσουμε αυτή τη νίκη. Δεν υπάρχει λόγος να ανεβάζουμε ψηλά τον πήχη. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο περισσότερους πόντους μπορούμε, δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ, αλλά θα δούμε".

Για το ποια μειονεκτήματα του Παναθηναϊκού είχε εντοπίσει: " Είδαμε τα μείον του Παναθηναϊκού. Θέλαμε να τον κρατήσουμε μακριά από την εστία μας, το πετύχαμε. Βρήκαμε χώρους στις αντεπιθέσεις και τον χτυπήσαμε στην περιοχή του. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος ήταν καλός και είχε κάποιες φάσεις, αλλά συνολικά ήμασταν καλύτεροι και νικήσαμε δίκαια".

Για την απόδοση του Ταβάρες: " Ο Ταβάρες εκμεταλλεύεται τέλεια τους κενούς χώρους και είχε εξαιρετική συνεργασία με τους συμπαίκτες του. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ