EUROPA LEAGUE

Μίκελ Άλβαρο: "Έχουμε πιθανότητες"

Μίκελ Άλβαρο: "Έχουμε πιθανότητες"

Ο 33χρονος μέσος της Ντίναμο Τιφλίδας, Μίκελ Άλβαρο, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Βασίλη Τεμπέλη στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια", για τα ματς με τον ΠΑΟΚ στα play offs του Europa League.

Στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" μίλησε ο μέσος της Ντίναμο Τιφλίδας, Μίκελ Άλβαρο, ενόψει των αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ στα play offs του Europa League.

"Ξέρουμε ότι θα παίξουμε με μία πολύ καλή ελληνική ομάδα. Αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας, στην Τιφλίδα και μετά να πάμε στη Θεσσαλονίκη για ακόμη ένα καλό αποτέλεσμα και – γιατί όχι – την πρόκριση.

Πιστεύουμε ότι έχουμε πιθανότητες. Είναι σημαντικό το πρώτο ματς. Δεν πρέπει να σκοράρει ο ΠΑΟΚ. Αν το κάνει, πρέπει και εμείς να σκοράρουμε γρήγορα".

Αν γνωρίζει κάποιους από τους παίκτες του ΠΑΟΚ και αν παρακολούθησε τους αγώνες με τον Άγιαξ:

"Δεν έχω δει ακόμη τον ΠΑΟΚ, γνωρίζω ωστόσο ότι αγωνίζονται ο Κάνιας και ο Κρέσπο, αλλά και ο Ροντρίγκες, τον οποίο έχω αντιμετωπίσει όταν έπαιζε στην Έλτσε. Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με τον αντίπαλο.

Θα μας πει το τεχνικό επιτελείο πως αναπτύσσεται η ελληνική ομάδα. Έμαθα όμως ότι έπαιξε καλά κόντρα στον Άγιαξ. Τα προκριματικά του Champions League πάντα κρύβουν εκπλήξεις και δεν νομίζω ότι εκείνοι οι αγώνες θα επηρεάσουν τον ΠΑΟΚ σε ότι αφορά τα μεταξύ μας παιχνίδια".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ