EUROPA LEAGUE

Μικάελσεν: "Πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό η έλλειψη ρυθμού"

Μικάελσεν: "Πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό η έλλειψη ρυθμού"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιαν Μικάελσεν μίλησε σε δανέζικη ιστοσελίδα για τη μονομαχία της Μπρόντμπι με τον Παναθηναϊκό, παρουσιάζοντας στους συμπατριώτες του το background του "τριφυλλιού". Τι είπε για την ατμόσφαιρα στην Αθήνα.

Με αφορμή την κλήρωση των playoffs του Europa League που έφερε τον Παναθηναϊκό στον δρόμο της Μπρόντμπι , ένας πρώην "πράσινος" κλήθηκε να παρουσιάσει το προφίλ του "τριφυλλιού". Ο λόγος για τον Γιαν Μικάελσεν, που μίλησε σε δανέζικη ιστοσελίδα για τον Παναθηναϊκό και την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει στην Αθήνα η Μπρόντμπι.

Για αρχή θυμήθηκε πως " πέρασα τρία όμορφα χρόνια στον Παναθηναϊκό, οπότε θυμάμαι με χαμόγελο τις στιγμές που έζησα εκεί", πριν πάει στην ουσία: "Είναι μια ομάδα που πάντως δεν βρίσκεται στο επίπεδο των περασμένων ετών. Παρόλ' αυτά παραμένει ένας σπουδαίος σύλλογος. Τα τελευταία χρόνια άλλαξε ιδιοκτησία και προσπαθεί να "φτιάξει" το όνομά του από την αρχή, ειδικά στην Ευρώπη όπου συνήθιζε να κάνει καλές πορείες. Θα είναι μία πολύ καλή πρόκληση για την Μπρόντμπι".

Δεν παρέλειψε μάλιστα να ενημερώσει τους συμπατριώτες του για τις αντικειμενικές δυσκολίες των αγώνων που γίνονται στην Αθήνα αφού " η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι πολύ "καυτή" με καπνογόνα και πολλές φωνές, αλλά αυτό δε νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα για τους παίκτες της Μπρόντμπι. Στην Ελλάδα γενικά συνηθίζουν να εκδηλώνονται με πάθος όταν πηγαίνουν στο γήπεδο".

Ξεκαθάρισε πάντως πως " ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υποτιμήσει την Μπρόντμπι, αυτό είναι σίγουρο. Μιλάμε για μια ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με την Μίντιλαντ (σ.σ.: την αντιμετώπισε πριν μερικά χρόνια ο Παναθηναϊκός), για παράδειγμα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλο σεβασμό για κάθε αντίπαλο και πολλά τρόπαια στη χώρα της, επομένως πιστεύω πως δεν θα επιτρέψουν στην Μπρόντμπι να μπει εμπόδιο στην πορεία τους".

Ενώ κατέληξε αναφερόμενος στο "συν" που έχει η Μπρόντμπι , αυτό του αγωνιστικού ρυθμού: " Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι ένα σημαντικό προβάδισμα. Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη στη Δανία, ενώ η Μπρέντμπι έχει παίξει επίσης περισσότερα παιχνίδια στην Ευρώπη. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει τόσο καλό ρυθμό. Αναφέρομαι κυρίως στον ατομικό ρυθμό των παικτών".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ