EUROPA LEAGUE

Μήτρογλου: "Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να αξιοποιείς τις ευκαιρίες"

Marseille's Konstantinos Mitroglou reacts during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Μήτρογλου (AP PHOTO/THIBAULT CAMUS)

Ο Κώστας Μήτρογλου απέδωσε τον χαμένο τελικό της Μαρσέιγ στις ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε η ομάδα του κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. "Προχωράμε και θα είμαστε δυνατοί" το μήνυμα του διεθνούς φορ.

Λίγο μετά τον χαμένο τελικό του Europa League, ο Κώστας Μήτρογλου απέδωσε την ήττα στις χαμένες ευκαιρίες της Μαρσέιγ. Ο διεθνής επιθετικός των Μασσαλών δήλωσε στην κάμερα του OTE TV μετά το 0-3 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο "Stade de Lyon":

"Ξεκινήσαμε πολύ καλά, είχαμε και την ευκαιρία (του Ζερμέν). Σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που κάνουμε. Η Ατλέτικο αυτό έκανε και νίκησε με 3-0. Κάναμε κάποια λάθη, αλλά γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο. Είμαστε μια ομάδα, όλοι μαζί παλέψαμε. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου και συγχαρητήρια γι' αυτό που κάναμε. Ο κόσμος ήταν φανταστικός".

Ο 29χρονος στράικερ τόνισε ότι η σεζόν δεν σταματάει εδώ για την ομάδα του, αφού θα πρέπει να επικρατήσει της Αμιάν στο Σαμπιονά, στην τελευταία αγωνιστική, και παράλληλα να περιμένει έστω μία απώλεια από Μονακό ή Λιόν, για να κερδίσει έξοδο στο Champions League: "Έχουμε ακόμα ένα ματς, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θέλουμε να βγούμε στο Champions League. Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς".

Όταν ρωτήθηκε για το αν η Μαρσέιγ έχει βάλει βάσεις για νέες διακρίσεις στην Ευρώπη, απάντησε: " Κοιτάζουμε τα παιχνίδια ξεχωριστά. Η Μαρσέιγ έχει ένα πρότζεκτ, θέλει να βγει στο Champions League. Κάναμε μεγάλο βήμα που φτάσαμε στον τελικό του Europa League. Προχωράμε και θα είμαστε δυνατοί".

Υπενθυμίζεται ότι ο Μήτρογλου έγινε ο δεύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε τελικό του Europa League, καθώς στο παρελθόν το ίδιο είχε σημειώσει και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, όταν έπαιζε στη Βέρντερ Βρέμης (έπαιξε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με τη Σαχτάρ, στον τελικό του UEFA το 2009, στο Σουκρού Σαράτσογλου της Τουρκίας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

VIDEO: Το τρομερό δοκάρι του Μήτρογλου στον τελικό
Τα γκολ του Μαρσέιγ - Ατλέτικο Μαδρίτης
Ο Γκριεζμάν χάρισε το Europa League στην Ατλέτικο
Η παρηγορητική αγκαλιά του Θεοδωρίδη στον Μήτρογλου

(AP Photo/Thibault Camus)

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ