EUROPA LEAGUE

Μεγάλη ανατροπή για το ΑΠΟΕΛ

Μεγάλη ανατροπή για το ΑΠΟΕΛ

Μαζί με το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου του Europa League ο Ολυμπιακός, καθώς η κυπριακή ομάδα επικράτησε με 2-1 της Αστάνα, κάνοντας ανατροπή στα τελευταία λεπτά (video)

Όπως ο Ολυμπιακός, έτσι και το ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε με νίκη το Europa League, καθώς επικράτησε με 2-1 της Αστάνα, κάνοντας μάλιστα ανατροπή, έτσι μοιράζεται την κορυφή του 2ου ομίλου με τους "ερυθρόλευκους".

Η ομάδα του Καζακστάν άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Σέρβο μέσο, Νέμανια Μακσίμοβιτς, ο Βινίσιους απάντησε στο 75' και την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Ίγκορ Ντε Καμάργκο στο 87' με κεφαλιά, απ΄την σέντρα του Ρομπέρτο Λάγο.

Θυμίζουμε πως Ολυμπιακός και ΑΠΟΕΛ σε δύο εβδομάδες θα τεθούν αντιμέτωποι για την δεύτερη αγωνιστική, ενώ οι Κύπριοι πέρσι είχαν αποκλειστεί στα προκριματικά του Champions League από την Αστάνα, έτσι πήραν μικρή... ρεβάνς!

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Ινιάκι Αστίθ, Καρλάο, Ρομπέρτο Λάγο, Νούνο Μοράις, Βινίσιους, Αντρέα Ορλάντι (56' Μπερτόγλιο), Γιαννιώτας (78' Βάντερ), Εφραίμ (70' Ντε Καμάργκο), Σωτηρίου.

ΑΣΤΑΝΑ: Έριτς, Σίτοβ, Μάλι, Άνιτσιτς, Σόμκο, Μακσίμοβιτς, Κάνιας, Μπεϊσεμπέκοβ, Μουζίκοβ (77' Ταγκιμπέργκεν), Ντεσπότοβιτς (57' Τουμάσι), Καμπαναγκά (70' Νουσερμπάγεβ).

Η 1η αγωνιστική του 2ου όμιλου:

Γιουνγκ Μπόις - Ολυμπιακός 0-1 (42' Καμπιάσο)

ΑΠΟΕΛ - Αστάνα 2-1 (75' Βινίσιους, 87' Ντε Καμάργκο / 45'+1 Μακσίμοβιτς)

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (29/9)

Αστάνα - Γιουνγκ Μπόις (18:00)

Ολυμπιακός - ΑΠΟΕΛ (22:05)

ΑΠΟΕΛ - Αστάνα 2-1

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ