EUROPA LEAGUE

Με Χιμπέρνιαν ο Αστέρας Τρίπολης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Χιμπέρνιαν θα είναι η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στον 2ο προκριματικό του Europa League. Πρόκριση για την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς και για την Κοπεγχάγη των Ζέκα και Παπαγιαννόπουλου.

Η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στον 2ο προκριματικό του Europa League "κλείδωσε" το βράδυ της Πέμπτης (19/7), με την Χιμπέρνιαν να αποκλείει με το συνολικό... 12-5 (!) την Ρούναβικ.

Οι Σκωτσέζοι μετά το εντός έδρας 6-1, κέρδισαν και στη ρεβάνς του Τοφτίρ με 6-4 και έτσι έπεσαν στην... αγκαλιά του Αστέρα Τρίπολης. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα της Χιμπέρνιαν στις 26/7 και η ρεβάνς στο "Γ. Κολοκοτρώνης" στις 2 Αυγούστου.

Την πρόκριση της στον 2ο προκριματικό κέρδισε και η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς. Στη ρεβάνς του 1-1 με τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία, οι Ισραηλινοί επικράτησαν με σκορ 1-0 στο Netanya Stadium και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Με τους Παπαγιαννόπουλο και Ζέκα στην ενδεκάδα της, η Κοπεγχάγη ζορίστηκε αλλά ξεπέρασε εμπόδιο της Κουόπιο. Οι Δανοί είχαν κερδίσει εκτός έδρας με 1-0, οι Φινλανδοί προηγήθηκαν στη ρεβάνς του Parken στο 75' αλλά άντεξαν μόλις έξι λεπτά, μέχρι να ισοφαρίσει ο Βάβρο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 81' για το τελικό 1-1 και συνολικό 2-1 υπέρ της Κοπεγχάγης.

Με δύο γκολ του Γιούστε (7', 62'), ο Απόλλων Λεμεσού ανέτρεψε το 0-1 με το οποίο είχε ηττηθεί από την Στάμπρας στη Λιθουανία και με το συνολικό 2-1 υπέρ του πανηγύρισε την πρόκριση στο ΓΣΠ.

Photo credits: eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ