EUROPA LEAGUE

Με την Ντινάμο Κιέβου η ΑΕΚ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η κληρωτίδα έφερε την Ντινάμο Κιέβου ως αντίπαλο της ΑΕΚ στη φάση των 32 του Europa League. Αναλυτικά τα ζευγάρια των "32" της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με την Ντινάμο Κιέβου θα κοντραριστεί η ΑΕΚ στη φάση των 32 του Europa League. Η κληρωτίδα έφερε αντίπαλο της Ένωσης την ομάδα απ' την Ουκρανία, την οποία καλούνται να αποκλείσουν οι "κιτρινόμαυροι" προκειμένου να συνεχίσουν στη διοργάνωση.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ένωση τίθεται αντιμέτωπη με ομάδα απ' τη συγκεκριμένη χώρα. Η Ντιναμό Κιέβου, ύστερα από 19 αγωνιστικές, είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα Ουκρανίας πίσω από τη Σαχτάρ. Από εκεί και πέρα, τα ζευγάρια που ξεχωρίζουν είναι το Ντόρτμουντ - Αταλάντα, το Λιόν - Βιγιαρεάλ και το Νάπολι - Λειψία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ:

Ντόρτμουντ - Αταλάντα

Νις - Λοκομοτίβ Μόσχας

Κοπεγχάγη - Ατλέτικο Μαδρίτης

Σπαρτάκ Μόσχας - Αθλέτικ Μπιλμπάο

ΑΕΚ - Ντινάμο Κιέβου

Σέλτικ - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Νάπολι - Λειψία

Ερυθρός Αστέρας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Λιόν - Βιγιαρεάλ

Ρεάλ Σοθιεδάδ - Ζάλτσμπουργκ

Παρτίζαν - Βικτόρια Πλζεν

Στεάουα - Λάτσιο

Λουντογκόρετς - Μίλαν

Αστανά - Σπόρτινγκ

Έστερσουντ - Άρσεναλ

Μαρσέιγ - Μπράγκα

Με την Ντινάμο Κιέβου η ΑΕΚ

Η πρώτη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ, ενώ μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 22 Φεβρουαρίου θα λάβει χώρα η ρεβάνς στο "Ολιμπίνσκι", το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Champions League.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ