EUROPA LEAGUE

Με τεσσάρα έρχεται στην Αθήνα η Μπρόντμπι

Europa League kamp mellem Brøndby IF-Hertha Berlin på Brøndby Stadion torsdag d. 4. august 2016. Brøndbys tredobbelte målscorer Teemu Pukki scorer til 3-1.. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2016)
Europa League kamp mellem Brøndby IF-Hertha Berlin på Brøndby Stadion torsdag d. 4. august 2016. Brøndbys tredobbelte målscorer Teemu Pukki scorer til 3-1.. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2016) SCANPIX DENMARK

Η Μπρόντμπι επικράτησε με 4-0 της Σοντερίσκε με τον Πούκι να σκοράρει δυο γκολ και οι Δανοί έρχονται στην Αθήνα για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία. (VIDEO)

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Μπρόντμπι και το πιστοποίησε για ακόμη μια φορά στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Σοντερίσκε εντός έδρας. Οι παίκτες του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ τους αντιπάλους τους και δεν κινδύνεψαν λεπτό. Έφτασαν έτσι τα 29 γκολ σε 11 παιχνίδια κάτι το οποίο μεταφράζεται σε 3 γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι. Φυσικά η δυναμική της Σοντερίσκε είναι πολύ μικρή αλλά και πάλι οι παίκτες της Μπρόντμπι έδειξαν και κόντρα σε έναν αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας αρκετά σοβαροί και μπόρεσαν να πάρουν μια ξεκούραστη νίκη.

Με 4-4-2 σε ρόμβο η Μπρόντμπι

Η Μπρόντμπι παρατάχθηκε με 4-4-2 σε ρόμβο με τον Ρένοου κάτω από τα γκολπόστ και η αμυντική τετράδα ήταν οι Λάρσον, Χέρμανσον, Ρέκερ και Κρόνε. Μπροστά τους το αμυντικό χαφ ήταν ο Νέργκαρντ ο οποίος είχε στα δεξιά του τον Φίρι και αριστερά του τον Χούλσαγκερ και στην κορυφή του ρόμβου ήταν ο Μουχτάρ. Το δίδυμο της επίθεσης ήταν οι Πούκι, Βίλτσεκ οι οποίοι συνεργάζονται αρκετά καλά έχοντας ένα πολύ καλό δίδυμο κοντού και ψηλού.

Οι παίκτες της Μπρόντμπι έβγαλαν και πάλι πίεση ψηλά ενώ σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι δεν δέχθηκαν και επιθέσεις ενώ είχαν καλύτερη εικόνα και στις στημένες φάσεις όπου είχαν δείξει να έχουν πρόβλημα στην προηγούμενη αναμέτρηση τους.

Το 1-0 έγινε από τον συνήθης ύποπτο, τον Πούκι στο 31' με τον Φιλανδό επιθετικό ο οποίος παραμένει "καυτός" να πλασάρει άνετα μετά από λάθος επέμβαση του αντίπαλου γκολκίπερ. Δυο λεπτά αργότερα ο Χέρμανσον με κεφαλιά μετά από κόρνερ από τα δεξιά έκανε το 2-0 και ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι έβαλαν δυο ακόμα τέρματα. Το πρώτο με ωραίο σουτ του Βίλτσεκ στο 53' και το δεύτερο με τον Πούκι στο 68' και πάλι με σουτ από κοντά. Εν συνεχεία ο Ζόρλινγκ έκανε κάποιες αλλαγές και μπόρεσε να ξεκουράσει τους Μουχτάρ και Βίλτσεκ ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Μπρόντμπι: Ρένοου, Λάρσον, Χέρμανσον, Ρέκερ, Κρόνε, Νέργκαρντ (59' Όστιν), Χούλσαγκερ, Φίρι, Μουχτάρ (77' Γιάκομπσεν), Βίλτσεκ (70' Ουρένια), Πούκι,

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ