EUROPA LEAGUE

Με προσοχή στην άμυνα θα παίξει η ΑΪΚ

Με προσοχή στην άμυνα θα παίξει η ΑΪΚ
Ρίκαρντ Νόρλινγκ

Ο προπονητής της ΑΪΚ δήλωσε πως δεν φοβάται την ομάδα του στο αμυντικό κομμάτι, ενώ αποκάλυψε και το κλειδί που πιστεύει πως δίνει μικρό προβάδισμα στους Σουηδούς στον επαναληπτικό.

Την Πέμπτη στις 21:00 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΪΚ για τον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου για το Europa League.

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα η αποστολή των Σουηδών, τόσο ο Νιλς-Έρικ Γιόχανσον όσο και ο Ρίκαρντ Νόρλινγκ μίλησαν για την αναμέτρηση με τους πράσινους.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο αρχηγός των "Gnaget" Νιλς-Έρικ Γιόχανσον:

"Είναι αρκετά μακριά από την έδρα μας. Θα αντιμετωπίσουμε μία σπουδαία ομάδα που έχει αλλάξει αρκετά και σίγουρα είναι καλύτερη σε σχέση με πέρσι. Θα είναι όμως μία ευχάριστη εμπειρία και σίγουρα είναι θετικό πως θα είμαστε στην... τσίτα.

Και την περσινή σεζόν παίξαμε στην Ελλάδα, οπότε έχουμε πλέον την εμπειρία".

Στη συνέχεια μίλησε ο τεχνικός της ΑΪΚ, Ρίκαρντ Νόρλινγκ:

"Είμαι χαρούμενος με την μέχρι στιγμή πορεία μας. Προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου χωρίς να δοκιμάζω τίποτα τρελό. Έχουμε σταθερή απόδοση ειδικότερα στην άμυνα, όμως πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο επιθετικά. Σίγουρα δεν θα ρισκάρουμε, αλλά πρέπει να προσθέσουμε στοιχεία στο παιχνίδι μας".

Για το πως θα παίξει με τον Παναθηναϊκό, είπε: "Προσπαθήσαμε να κάνουμε πρόβα στο ντέρμπι ματς με την Χάμαρμπι. Κάναμε δυνατή προετοιμασία και είναι σημαντικό για τα δυνατά παιχνίδια που έρχονται στο Europa League στη συνέχεια".

Για το γεγονός πως το δεύτερο ματς θα γίνει σε πλαστικό χόρτο, δήλωσε:

"Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός έχει την εμπειρία από πλαστικό χορτάρι, όμως ναι σίγουρα είναι κάτι που θα λειτουργήσει υπέρ μας.

Είναι όμως έμπειρη ομάδα, οπότε δεν πιστεύω πως θα κάνει τη διαφορά. Βέβαια οι λεπτομέρειες καμιά φορά παίζουν το ρόλο τους. Πιστεύω όμως πως θα μας δώσει ένα μικρό προβάδισμα".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ