EUROPA LEAGUE

Με Κονέ και Τσιγκρίνσκι κόντρα στη Ριέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ συμπεριέλαβε στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τη Ριέκα (23/11, 22:05) τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Παναγιώτη Κονέ. Επέστρεψε ο Σέρχιο Αραούχο.

Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Παναγιώτης Κονέ πήραν θέση σε αποστολή της ΑΕΚ και για ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ο Μανόλο Χιμένεθ τους συμπεριέλαβε και τους δυο στις επιλογές του για το αυριανό (23/11) ματς με τη Ριέκα στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ-ΛΑΡΙΣΑ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΚΟΝΕ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΑΡΑΟΥΧΟ
ΑΕΚ-ΛΑΡΙΣΑ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΚΟΝΕ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΑΡΑΟΥΧΟ EUROKINISSI

Και μένει να φανεί αν θα πάρουν και χρόνο συμμετοχής. Ειδικά στην περίπτωση του Τσιγκρίνσκι, υπάρχει ακόμα και η (μικρή) πιθανότητα για βασική ενδεκάδα. Επίσης στην αποστολή επέστρεψε και ο Αραούχο που δεν είναι τιμωρημένος στην Ευρώπη. Ενώ ο Χιμένεθ άφησε και πάλι εκτός του Τρίστασον, όπως και τον Λαμπρόπουλο που δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά και τους τραυματίες Γιόχανσον και Μάνταλο.

Η αποστολή για το ματς με τη Ριέκα: Τσιντώτας, Ανέστης, Μπακάκης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γκάλο, Τσόσιτς, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Πατίτο, Λιβάγια, Αραούχο, Γιακουμάκης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ