EUROPA LEAGUE

Με φανέλα των Beatles o Κλοπ

Με φανέλα των Beatles o Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής φορώντας T-shirt των θρυλικών Beatles ενώ δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για τις δύο αναμετρήσεις με τη Ντόρτμουντ στα προημιτελικά του Europa League. Διαβάστε το story.

Η δημοφιλία του Γιούργκεν Κλοπ εκτινάχτηκε στα ύψη τα μεσάνυχτα της Πέμπτης μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ στους "8" του Europa League εις βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Παρασκευή (18/3) φρόντισε να την διατηρήσει σε δυσθεώρητα ύψη.

Αυτό το πέτυχε κάνοντας την εμφάνισή του στην αίθουσα Τύπου (ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τη Σαουθάμπτον) φορώντας T-shirt των Beatles, του θρυλικού συγκροτήματος που θεωρείται συνώνυμο της πόλης του Λίβερπουλ, με τον Κλοπ να υπενθυμίζει πως η ομάδα του έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει αν θέλει να κατακτήσει το Europa League.

Λίγες ώρες αργότερα, και αφού έγινε γνωστό πως οι "κόκκινοι" θα αντιμετωπίσουν την πρώην ομάδα του Κλοπ, τη Ντόρτμουντ, στα προημιτελικά, ο Γερμανός τεχνικός δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για τις επικείμενες αναμετρήσεις με τους Βεστφαλούς:

"Είμαι χαρούμενος με την κλήρωση. Χθες αναρωτήθηκα "γιατί να εύχομαι να συναντήσω την ισχυρότερη ομάδα του τουρνουά" αλλά είναι προφανές πως αν θέλεις να κατακτήσεις το Europa League, και από τη στιγμή που είσαι στα προημιτελικά, τότε πρέπει να νικήσεις τις καλύτερες ομάδες. Είναι καλύτερα να τις αντιμετωπίζεις σε δύο ματς απ'ότι σε ένα.

Με φανέλα των Beatles o Κλοπ

Είμαι χαρούμενος που θα συστήσω τη νέα μου ομάδα στη Ντόρτμουντ. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα δείξω στα παιδιά αυτό το υπέροχο στάδιο και μία σπουδαία πόλη. Είναι μία ιστορία που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να γράψει. Είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης βλέπαμε σε video την ανάλυση του παιχνιδιού της Σαουθάμπτον και αμέσως μετά είχαμε προπόνηση, οπότε ίσως το κινητό μου είναι γεμάτο από μηνύματα. Θα πρέπει να τα κοιτάξω!", τόνισε ο Γερμανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Το να παίζεις στο Ντόρμουντ είναι ένα από τα ωραιότερα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν στο ποδόσφαιρο ενώ και εκείνοι ανυπομονούν να έρθουν στο Anfield! Η Ντόρτμουντ είναι πολύ δυνατή ομάδα στη Γερμανία το πιθανότερο είναι πως φέτος θα ήταν πρωταθλητές στα περισσότερα από τα πρωταθλήματα του κόσμου.

Στη Γερμανία το πρόβλημα είναι πως υπάρχει και η Μπάγερν Μονάχου στο πρωτάθλημα! Προβλέπω ότι θα γίνουν δύο ανοιχτά ματς που θα παρακολουθήσει όλος ο κόσμος".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ