EUROPA LEAGUE

Με επιθετικό προσανατολισμό η Θέλτα

Με επιθετικό προσανατολισμό η Θέλτα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τον Γκουϊντέτι στην επίθεση και τον Ρόσι σε ελεύθερο ρόλο, η Θέλτα θα επιδιώξει να κλείσει τον Παναθηναϊκό και να σκοράρει γρήγορα.

Η Θέλτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (29/9) στο Balaidos και ο προπονητής, Ενρίκε Μπερίσο, ανακοίνωσε την 18άδα. Με τους Ισπανούς να έχουν και αυτοί αρκετές απουσίες ενώ υπάρχει και το σχετικό rotation από τον Μπερίσο ενόψει και του αγώνα που ακολουθεί με την Μπαρτσελόνα.

Την απαρτίζουν οι Σέρζιο, Μάγιο, Φοντάς, Κόστας, Ντίαζ, Χερνάντες, Γκουιντέτι, Ασπάς, Σίστο, Λεμός, Ναράνχο, Βας, Γιονί, Καμπράλ, Σενιέ και Ρόσι, Σεΐκχ, Χντεζ. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Πλάνας, Μπεβού και Ορεγιάνα.

Επίσης ο Μπερίσο απέκλεισε τον Αργεντινό δεξιό μπακ χαφ Φακούντο Ρονκάλια, τον Σέρβο αμυντικό μέσο Νεμάνια Ραντόγια και τον Βέλγο εξτρέμ Τέο Μπονγκοντά.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ των Ισπανών, ο Μπερίσο προτίθεται να παρατάξει τη Θέλτα με 4-2-3-1 και με επιθετικό προσανατολισμό, αφού προσδοκά να εκμεταλλευτεί τις απουσίες του Παναθηναϊκού στην άμυνα.

Ο Σέρχιο θα είναι στην εστία, οι Καμπράλ και Φοντάς στο κέντρο της άμυνας, δεξιά ο Μάγιο και αριστερά ο Γιονί, αμυντικοί χαφ οι Ντίαζ και Χερνάντες, δεξιός εξτρέμ ο Σενιέ, αριστερός εξτρέμ ο Ναράνχο, σε ρόλο «δεκαριού» ο Ρόσι και επιθετικός ο Γκουϊντέτι.

Ο Μπερίσο φέρεται να έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να πιέσουν ψηλά τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού και να μην επιτρέψουν την προώθηση της μπάλας. Η οδηγία του είναι πως αν βγουν εκεί κλεψίματα, θα δημιουργηθούν απειλητικές συνθήκες για τον Στιλ.

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ