EUROPA LEAGUE

Με Αρη και...Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Ντόρτμουντ

Με Αρη και...Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Ντόρτμουντ
INTIME SPORTS

Υπό το βλέμμα 30 Γερμανών οπαδών διεξήχθη στην Τούμπα το απόγευμα της Τετάρτης η προπόνηση της Ντόρτμουντ, η οποία είχε "άρωμα" από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και... Άρη!

Η Ντόρτμουντ αφίχθη το μεσημέρι της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη κι αμέσως πήρε γεύση από... Τούμπα. Εκεί διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση της γερμανικής ομάδας, υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ και το βλέμμα 30 οπαδών που ταξίδεψαν από τη Γερμανία.

Στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η Ντόρτμουντ, βρέθηκαν μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, για να συναντήσουν τον Αντνάν Γιανουζάι, ο οποίος αγωνίζεται στην προσεχή ευρωπαϊκή αντίπαλο του "Δικεφάλου", ως δανεικός από την αγγλική ομάδα.

Τον τίμησαν με αναμνηστική πλακέτα και δώρο ένα συλλεκτικό μπλουζάκι για τα δέκα χρόνια της Λέσχης. Ο Βέλγος εξτρέμ ενθουσιάστηκε με την έκπληξη αυτή, υπέγραψε πολλά αυτόγραφα και φανέλες. Επίσης του παραδόθηκε και η τιμητική πλακέτα του Σίνζι Καγκάβα, λόγω του γεγονότος ότι ο δεύτερος δεν ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη.

Με Αρη και...Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Ντόρτμουντ

Οι Γερμανοί φίλαθλοι της Ντόρτμουντ είχαν συνάντηση και ήπιαν καφέ με οπαδούς του Άρη μετά τη λήξη της προπόνησης της γερμανικής ομάδας. Εξάλλου, μπορεί την Τετάρτη το απόγευμα η Ντόρτμουντ να προπονήθηκε στην Τούμπα, αλλά την Πέμπτη το πρωί θα το κάνει στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Με Αρη και...Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Ντόρτμουντ
INTIME SPORTS

Προφητικό το... 3-5;

Δοκιμές εκτελέστηκαν το γήπεδο της Τούμπας με αντικείμενο τη σωστή λειτουργία του πίνακα του σκορ. Σ' αυτήν το τελικό σκορ που απεικονίστηκε, ήταν το 3-5. Μάλιστα οι Γερμανοί, δημοσίευσαν σχετική φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό τους, στο Instagram.

Die Kollegen testen schon einmal mögliche Ergebnisse morgen...nehmen wir auch, oder? //Okay, we'll take that as the final score tomorrow... #UEL #paokbvb

Posted by Borussia Dortmund on Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ