EUROPA LEAGUE

Μαυρίας: "Η ΑΕΚ έχει πλέον το πλεονέκτημα"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο εξτρέμ της Ριέκα, Χάρης Μαυρίας, υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ πως οι "κιτρινόμαυροι" κρατάνε τη τύχη στα χέρια τους για τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Η ΑΕΚ έχει το πλεονέκτημα για να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League σύμφωνα με τον Χάρη Μαυρία. Ο εξτρέμ της Ριέκα μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για το ματς των δυο ομάδων και σημείωσε πως το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με κάθε ομάδα να έχει απ' ένα ημίχρονο.

"Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο άνηκε σε εμάς το δεύτερο την ΑΕΚ που πέτυχε μάλιστα τη μείωση του σκορ σε ένα καθοριστικό σημείο. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αν είχαμε πετύχει ένα ακόμα γκολ στο πρώτο μέρος που είχαμε δυο δοκάρια".

Είδαμε δυο διαφορετικά πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο;
"Λογικό αυτό. Η ΑΕΚ μπήκε θεωρώ μουδιασμένη από το ντέρμπι που είχε με τον Παναθηναϊκό. Εμείς δείξαμε διάθεση και καλό πρόσωπο κυρίως στο πρώτο μέρος".

Θεωρείς ότι η ΑΕΚ μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση;
"Ναι έχει το πλεονέκτημα πλέον. Αν δείξει καλό πρόσωπο μπορεί να προκριθεί".

Πριν το ματς σε είδαμε να τα λες με τον Μάνταλο, να του εύχεσαι περαστικά ενώ και στη συνέχεια τα είπες με κάποιους πρώην συμπαίκτες σου όπως ο Λάζαρος;
"Ναι είναι πολύ ευχάριστο που είδα τα παιδιά. Τα είπαμε, είναι ωραίο συναίσθημα να τα λέω με πρώην συμπαίκτες μου".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ