EUROPA LEAGUE

Εκτός Ευρώπης ο Αστέρας

Εκτός Ευρώπης ο Αστέρας
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης αποκλείστηκε από την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ μετά την "λευκή" ισοπαλία με την Μαρίτιμο στην Πορτογαλία. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν ανώτερη, ενώ ο Τσίμο είχε δοκάρι.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν θα συνεχίσει στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ καθώς με δύο ισοπαλίες αποκλείστηκε από την επόμενη φάση.

Οι Αρκάδες υποχρεώθηκαν σε "λευκή" ισοπαλία και με το 1-1 του πρώτου αγώνα αποχαιρέτησαν την διοργάνωση.

Ο Αστέρας Τρίπολης πλήρωσε το γκολ που δέχθηκε στο ματς της Τρίπολης αφού σήμερα (9/8) ήταν ανώτερος της Πορτογαλικής ομάδας.

Η πίεση που άσκησε ήταν ασφυκτική ενώ η Μαρίτιμο μετά το 70' έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρούμπεν Φερέιρα.

Μοιραίος παίκτης για την ελληνική ομάδα ήταν ο Τσίμο ο οποίος από πλεονεκτική θέση στο 81' δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Mαρίτιμο(Πέδρο Μάρτινς): Σαλίν, Μπριγκέλ, Ζοάο Γκιγέρμε, Ρομπέρζ, Ρούμπεν Φερέιρα, Ζοάο Λουίζ, Ραφαέλ Μιράντα, Ντανίλο Ντίας(60' Ροντριγκάο Αντόνιο), Έλντον(73 Ίγκορ), Σάμι, Φιντέλις(78' Αντίλσον).

Αστέρας Τρίπολης(Σάκης Τσιώλης): Φάλοπ, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Αλβάρες(62' Μπακασέτας), Ουσέρο(74' Φραγκουλάκης), Χουανίτο, Τσίμο, Ράγιος, Περόνε.

Κίτρινες: Zoάο Λούις, Ράγιο, Τσαμπούρης

Δυνατό ξεκίνημα

Ο Σάκης Τσιώλης επέλεξε για τη θέση του τερματοφύλακα τον Μάρτον Φάλοπ, στην πρεμιέρα του Ούγγρου με τη φανέλα των Αρκάδων.

Η άμυνα αποτελούνταν από τους Τσαμπούρη, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Πιπίνης. Στην μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Αλβάρες, Ουσέρο, Χουανίτο, δεξί χαφ έπαιξε ο Τσίμο, αριστερά ο Ράγιος, ενώ ο Περόνε αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά και έχασε ευκαιρία με τον Περόνε λίγο μετά το ξεκίνημα του αγώνα. Ο Αργεντίνος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία των Πορτογάλων.

Στο 5' ο Ουσέρο είχε άστοχο σουτ χάνοντας νέα ευκαιρία για τον Αστέρα που είχε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο τέταρτο ενώ δεν απειλούνταν στην άμυνα.

Λίγο μετά το μισάωρο στο σουτ του Ουσέρο η μπάλα θα κοντράρει στην πλάτη Πορτογάλου αμυντικού και θα φύγει κόρνερ.

Ο Αστέρας πίεζε για το γκολ. Ο τραυματισμός του Χουανίτο στο 38' δεν ήταν ανησυχητικός και ο Ισπανός συνέχισε στο ματς.

Το ημίχρονο έκλεισε με το δυνατό σουτ του Έλντον για την Μαρίτιμο. Ο Αστέρας ήταν πιο δραστήριος επιθετικά στο πρώτο μέρος αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Μαρίτιμο έδειξε να "βολεύεται" από το 0-0.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη διεκδίκησαν την πρόκριση με σωστό τρόπο κλείνοντας τους χώρους στην εστία του Φάλοπ.

Μοιραίος ο Τσίμο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με άστοχη κεφαλιά του Αλβάρες. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και πρώτη κεφαλιά του Μπαρτολίνι, ο Αλβάρες από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Σαλίν.

Στο 56' ο Φιντέλις επιχείρησε να απειλήσει τον Φάλοπ, ο πορτιέρο του Αστέρα μπλόκαρε την μπάλα.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ναβάρο από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ, χάνοντας την σημαντικότερη ευκαιρία για τον Αστέρα.

Ο Ράγιος απείλησε εκ νέου την εστία του Σαλίν, ωστόσο ο πορτιέρο της Μαρίτιμο έδιωξε την μπάλα.

Είκοσι λεπτά πριν την λήξη του αγώνα η Μαρίτιμο έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρούμπεν Φερέιρα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Ουσέρο.

Ο Αστέρας πίεζε για το γκολ όσο το παιχνίδι πήγαινε προς την λήξη του. Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη δεν δίσταζαν να σουτάρουν έξω από την περιοχή προσπαθώντας να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ.

Ο Τσίμο ήταν ο μοιραίος παίκτης του Αστέρα καθώς στο 81' ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σούταρε με δύναμη από τη μικρή περιοχή αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα αλλά ο Τσίμο στάθηκε άτυχος.

Ο προπονητής του Αστέρα δεν μπορούσε να πιστέψει ότι οι παίκτες του δεν μπορούσαν να σημειώσουν γκολ.

Στο 86' ο Μπακασέτας είχε άστοχο σουτ για τον Αστέρα Τρίπολης. Λίγο αργότερα ο Ίγκορ έδιωξε την μπάλα λίγο πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας του. Κρίμα!

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ