EUROPA LEAGUE

Λουζόν: "Δεν έχω δει την Ξάνθη"

Λουζόν: "Δεν έχω δει την Ξάνθη"

Ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης Γκάι Λουζόν, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν τον αγώνα με την Ξάνθη παραδέχτηκε πως δεν έχει δει την ακριτική ομάδα!

Ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης αποκάλυψε στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Ξάνθη ότι δεν έχει δει την ακριτική ομάδα να αγωνίζεται.

" Δεν έχω δει κανένα παιχνίδι της Skoda Ξάνθης. Θα δω σήμερα το βράδυ κι αύριο οι παίκτες μου θα ξέρουν αυτά που πρέπει να ξέρουν για τον αντίπαλό μας. Έχουμε συγκεντρώσει κάποιες πληροφορίες. Η Ξάνθη είναι σίγουρα πιο δυνατή από την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον προηγούμενο γύρο (KR Ρέικιαβικ). Η Ξάνθη είναι το φαβορί λόγω έδρας, αλλά εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε".

Ερωτηθείς αν θα προχωρήσει σε αλλαγές ο Ισραηλινός προπονητής απάντησε: " Θα έχουμε αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Για μένα δεν έχει σχέση η ηλικία, αλλά η ποιότητα που έχει κάθε ποδοσφαιριστής".

Ο αρχηγός της βελγικής ομάδας, ο Βέλγος αμυντικός Γέλε Βαν Ντάμε, είπε: " Δεν ξέρω πολλά πράγματα για τις ελληνικές ομάδες. Θυμάμαι μόνο αμυδρά κάποιους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Το μόνο που ξέρω για τη Skoda Ξάνθη είναι πως τερμάτισε έβδομη στο ελληνικό πρωτάθλημα".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ