EUROPA LEAGUE

Λέκο: "Μπορούμε, αν κρατήσουμε ανέπαφη την εστία"

Λέκο: "Μπορούμε, αν κρατήσουμε ανέπαφη την εστία"

Ο αρχηγός της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Γέρκο Λέκο, μιλά για τα παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ και δηλώνει την πίστη του για πρόκριση.

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις του αρχηγού της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Γέρκο Λέκο, ενόψει των αγώνων με τον ΠΑΟΚ, δημοσιεύει η εφημερίδα "Real News". Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τον ΠΑΟΚ: "Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα, ξέρουμε ότι έχει ένθερμο κοινό που θα μας δυσκολέψει στη Θεσσαλονίκη και πιστεύω ότι θα γίνουν πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Ξέρουμε επίσης ότι βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας του. Είναι λογικό να είναι αυτή την εποχή πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε. Για μας θα είναι σημαντικό το πρώτη ματς στη Ζάγκρεμπ.

Είμαστε μια ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά και με τον νέο μας προπονητή Άντε Κάσιτς προσπαθούμε να διορθώσουμε την αστάθεια που δείχναμε πέρυσι στην αμυντική μας γραμμή. Αν καταφέρουμε και κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας, τότε πιστεύω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλά προβλήματα στον ΠΑΟΚ".

Για τον παλιό του συμπαίκτη στην εθνική Κροατίας, Ίγκορ Τούντορ: "Ο Τούντορ αποτελεί μία μεγάλη μορφή για το ποδόσφαιρο μας. Τον γνωρίζω προσωπικά, όπως και τους περισσότερους από τους συνεργάτες του. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όλοι τους είναι 100% επαγγελματίες και πως η δουλειά τους θα φανεί σύντομα στον ΠΑΟΚ. Ο Τούντορ είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος, πολύ εργατικός και του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι προπονητικά προέρχεται από το μεγάλο σχολείο της Χάιντουκ Σπλιτ".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ