EUROPA LEAGUE

Λατρεία για Τζέραρντ και Γκιγκς!

Λατρεία για Τζέραρντ και Γκιγκς!

Ο Στίβεν Τζέραρντ από τη Λίβερπουλ και ο Ράιαν Γκιγκς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι αγαπημένοι παίκτες στην ιστορία των ομάδων τους, σύμφωνα με τις ψήφους των αναγνωστών του Sport24.gr. Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Πρόκειται για δυο "κολοσσούς" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που απόψε το βράδυ αναμετρώνται για πρώτη φορά μεταξύ τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την φάση των "16" του Europa League. Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Άνφιλντ" και πρόκειται αναμφίβολα για το Νο1 ζευγάρι της διοργάνωσης, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω στις δυο ομάδες από το Νησί.

Το Sport24.gr επέλεξε 20 σπουδαίους άσους απ' όλη την ιστορία της Λίβερπουλ και άλλους 20 από την αντίστοιχη της Γιουνάιτεντ και τους έθεσε στην κρίση των αναγνωστών του. Ποια ήταν η ερώτηση; Να ψηφίσουν ποιος είναι ο αγαπημένος τους. Προφανώς η προσφορά όλων ήταν τεράστια, ανεξαρτήτως ποιος είναι πρώτος ή τελευταίος στην καρδιά των φιλάθλων τους.

Τα αποτελέσματα ήταν μάλλον αναμενόμενα όσον αφορά τους "ρεντς", με τον Στίβεν Τζέραρντ να λαμβάνει πάνω από το 55% των ψήφων, καθώς πρόκειται για τον απόλυτο κάπτεν της ομάδας, έστω και αν δεν έχει πανηγυρίσει ούτε ένα πρωτάθλημα. Στους "κόκκινους διαβόλους", πρώτος ήρθε ο Ράιαν Γκιγκς με ποσοστό λίγο πάνω από το 25%. Εκεί ήταν σαφώς πιο μοιρασμένα τα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα της Λίβερπουλ

Λατρεία για Τζέραρντ και Γκιγκς!

Τα αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λατρεία για Τζέραρντ και Γκιγκς!
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ