EUROPA LEAGUE

Λαΐφης: "Τελευταία μας ευκαιρία για πρόκριση το ματς με τον Παναθηναϊκό"

Λαΐφης: "Τελευταία μας ευκαιρία για πρόκριση το ματς με τον Παναθηναϊκό"

Ο άσος της Σταντάρ Λιέγης, Κωνσταντίνος Λαΐφης στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο τεχνικός της βελγικής ομάδας, Αλεξάνταρ Γιάνκοβιτς εκθείασε τον Μάρκους Μπεργκ.

Ως την τελευταία ευκαιρία της Σταντάρ Λιέγης να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο Κωνσταντίνος Λαΐφης.

Ο Κύπριος αμυντικός που αγωνίζεται στους Βέλγους με τη μορφή δανεισμού απ' τον Ολυμπιακό, τόνισε, παράλληλα, πως θέλει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του προκειμένου η ομάδα του να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες και παρόλο που εγώ ανήκω στον Ολυμπιακό, δεν θα αντιμετωπίσω αυτό το παιχνίδι σαν κάτι το ξεχωριστό. Το μόνο σημαντικό είναι να δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη. Αυτό το ματς θα είναι η τελευταία μας ευκαιρία αν θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες -ιδίως στην επίθεση- και εμείς θα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να τους αποτρέψουμε από το να κάνουν το παιχνίδι τους".

Απ' την πλευρά του, ο τεχνικός της βελγικής ομάδας, Αλεξάνταρ Γιάνκοβιτς εκθείασε τον Παναθηναϊκό και τον Μάρκους Μπεργκ.

"Κάθε ματς είναι σημαντικό, ειδικά στη δική μας περίπτωση που έχουμε έναν ισορροπημένο όμιλο. Ακόμα και αν είχαμε δύο νίκες στα προηγούμενά μας παιχνίδια, θα πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τα αποτελέσματά μας δεν θα μας αλλάξουν τις φιλοδοξίες μας ενόψει του ματς της Πέμπτης.

Γνωρίζουμε πολύ καλά την ομάδα του Παναθηναϊκού. Υπάρχουν πολλοί αυτοματισμοί στην ομάδα, ενώ έχουν έναν επιθετικό μεγάλης κλάσης, τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος μπορεί να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού με μία μόνο ευκαιρία. Η ελληνική ομάδα έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια με τις Θέλτα και Άγιαξ και αυτό αποδεικνύει τη δύναμή της".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στραματσόνι: "Με τέσσερις βαθμούς στα δυο ματς μένουμε ζωντανοί για την πρόκριση"
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ