EUROPA LEAGUE

Ξέσπασε η Μπρόντμπι, 7-0 την Άαρχους

Ξέσπασε η Μπρόντμπι, 7-0 την Άαρχους

Η Μπρόντμπι πήρε το καλύτερο "τονωτικό" πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, συντρίβοντας 7-0 την Άαρχους. Είχε γρήγορο ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, είχε από το 15' το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπρόντμπι συντρίβοντας 7-0 την Άαρχους, στο ματς που μεσολαβεί για το δανέζικο πρωτάθλημα πριν από τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για τα play offs του Europa League. Πρόκειται για ένα εμφατικό αποτέλεσμα, που τονώνει την αυτοπεποίθηση των παικτών του Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ, στην προσπάθεια τους που θα καταβάλλουν για να ανατρέχουν το 0-3 του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Βέβαια, το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει απόλυτα τη διαφορά, αφού η Άαρχους έμεινε με 10 παίκτες στο 15', όταν ο Κχοντζχανίγιζοφ ανέτρεψε τον Πούκι στο ημικύκλιο της περιοχής, ενώ αυτός ήταν σε προφανή θέση για γκολ και αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα έδωσε έξτρα ώθηση στους ποδοσφαιριστές της Μπρόντμπι, οι οποίοι είχαν ανάγκη τη νίκη με ευρεία διαφορά. Στο 24' ο Βίλτσεκ άνοιξε το σκορ και το προβάδισμα αυξήθηκε στο 38' από αυτογκόλ από αυτογκόλ του Μπάκμαν. Ο Χούλγκασερ σκόραρε το 3-0 στο 41' και το ημίχρονο έκλεισε με τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις του, με τον Μουχτάρ να χρίζεται σκόρερ.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως τελείωσε το πρώτο, με τον Πούκι να κερδίζει πέναλτι στο 47' και να το αξιοποιεί για το 5-0. Έπειτα, ο Χούλγκασερ ανέλαβε δράση και πέτυχε χατ-τρικ, σκοράροντας άλλα δύο γκολ στο 63' και στο 68'.

Ο Αλεξάντερ Νόρλιγκερ παρέταξε την ίδια ενδεκάδα που άρχισε εναντίον του Παναθηναϊκού, με μοναδική αλλαγή τον Χέρμανσον αντί του Άλμπρεχτσεν στο κέντρο της άμυνας. Οι άλλοι δέκα παρέμειναν οι ίδιοι, αν και οι Ρένοου και Κρόνε δεν πρόκειται να αγωνιστούν στη ρεβάνς της Πέμπτης (28/8), αφού έχουν αποβληθεί στο πρώτο ματς.

Η Μπρόντμπι άρχισε το παιχνίδι με την Άαρχους με παρόμοιο τρόπο, όπως στην αναμέτρηση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, Πίεσε ασφυκτικά και ψηλά από τα πρώτα λεπτά και δικαιώθηκε αυτή τη φορά, αφού κέρδισε την αποβολή και βρήκε γκολ με τον Βίλτσεκ. Παράλληλα, στο πρώτο 30λεπτο είχε τρία δοκάρια, καθώς και άλλο ένα στο 42'.

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ: Ρένοου, Λάρσον, Χέρμανσον, Ρέκερ, Κρόνε, Νόργκαρντ, Φίρι (56' Χολστ), Χούλγκασερ, Μουχτάρ, Βίλτσεκ (57' Ουρένια), Πούκι (71' Γιάκομπσεν)

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ