EUROPA LEAGUE

Κρίστιανσεν: "Ξέραμε τα κενά σημεία του Ολυμπιακού"

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσαν μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού οι Τόμας Κρίστιανσεν, Πρόδρομος Πετρίδης και έξι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ.

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με σκορ 2-0 του Ολυμπιακού στο ΓΣΠ και πήρε πανηγυρικά την 1η θέση του 2ου ομίλου στο Europa League.

"Νικήσαμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, με πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Ελπίζαμε σε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά ο τρόπος που παίξαμε και η ένταση που βγάλαμε, μας αφήνει πάρα πολύ ικανοποιημένους.

Μελετήσαμε καλά τον αντίπαλο, ξέραμε τα κενά του σημεία, θέλαμε να περιορίσουμε τις κάθετες μπαλιές, είχαμε καλή αλληλοκάλυψη και φάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι πρόθεση της ομάδας μας ήταν η νίκη και όχι να συμβιβαστούμε με την ισοπαλία.

Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα μας και πρέπει να τη χαρούμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν μετά τη λήξη της αναμέτρησης..

ΠΕΤΡΙΔΗΣ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΠΡΩΤΙΑ"

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ τόνισε τα εξής:

"Τα πριμ είναι δεδομένα από την αρχή της σεζόν, όμως υπήρξε ένα έξτρα για την πρωτιά του ομίλου. Το γνωρίζουν οι παίκτες. Όντως ο κόσμος έφυγε περήφανος και θέλω να πιστεύω όλη η Κύπρος.

Τουλάχιστον για το κυπριακό ποδόσφαιρο έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε. Δεν είναι η πρώτη φορά, αυτό σημαίνει ότι γίνεται μια καλή δουλειά εδώ και αρκετά χρόνια. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτό. Συγχαρητήρια στους παίχτες γιατί πράγματι το άξιζαν. Δεν είναι καθόλου τυχαία η πρωτιά του ομίλου. Συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ και πάνω απ’ όλα στον κόσμο.

Είναι τρεις οι πτυχές της επιτυχίας. Οικονομική ενίσχυση, βαθμοί για τις επόμενες κληρώσεις αλλά και το πλεονέκτημα στην κλήρωση της Δευτέρας. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες σε αυτή τη φάση όμως θα έχουμε το πλεονέκτημα του δεύτερου παιχνιδιού στην έδρα μας. Ελπίζουμε να έχουμε μια ευνοϊκή κλήρωση.

Πρέπει ο κόσμος να αναγνωρίσει ότι αυτό δεν είναι επιτυχία μόνο για το ΑΠΟΕΛ, είναι και για το κυπριακό ποδόσφαιρο που περνά μια ομάδα στους 32 του Europa League.

Είναι μια διοργάνωση που βλέπετε ποιες ομάδες διαγωνίζονται. Αυτή είναι μεγάλη επιτυχία που μας ανεβάζει ως ομάδα και σωματείο. Βλέπουμε την αναγνώριση που έχει το ΑΠΟΕΛ όταν πηγαίνουμε να αγωνιστούμε σε άλλες χώρες".

ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ: "ΠΟΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"

Ο Στάθης Αλωνεύτης υποστήριξε τα εξής:

"Ο Ολυμπιακός ποτέ δεν κατεβαίνει αδιάφορος, πόσο μάλλον για την πρωτιά του ομίλου. Εμείς δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στον Ολυμπιακό να σκεφτεί οποιαδήποτε στιγμή τη νίκη. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε με τον Σωτηρίου και στην συνέχεια να διαφυλάξουμε το σκορ".

ΕΦΡΑΙΜ: "ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ"

Ο Γιώργος Εφραίμ τόνισε:

"Είναι μεγάλη τιμή για μας, για όλους για το σωματείο και τους οπαδούς μας. Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά σε ευρωπαϊκά σαλόνια. Αυτό θέλαμε, την πρωτιά του ομίλου. Είναι μεγάλος άθλος να τερματίσεις και πρώτος και με δώδεκα βαθμούς απέναντι σε τρεις πολύ καλές ομάδες. Ελέγχαμε το παιχνίδι. Νομίζω κερδίσαμε κατά κράτος τον αντίπαλο. Ήμασταν καλύτεροι, πιο απειλητικοί και πιο ουσιαστικοί".

ΝΤΕ ΚΑΜΑΡΓΚΟ: "Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ"

Ο Βέλγος πολύπειρος φορ και σκόρερ του 2-0, δήλωσε:

"Πρέπει να συγχαρούμε την ομάδα για τη νίκη της. Είναι πολύ σημαντικό να μπαίνεις στο παιχνίδι και να βοηθάς με ένα τέρμα. Πιστεύω ότι η ομάδα του ΑΠΟΕΛ έχει πολλές δυνατότητες για να φτάσει σε μεγάλους στόχους.

Είναι φυσικά μια πολύ δύσκολη διοργάνωση με μεγάλους αντιπάλους. Ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος. Έχουμε αρκετούς παίκτες και το απέδειξαν σήμερα. Έχουμε ισάξιους παίκτες για να βοηθήσουν σε οποιαδήποτε στιγμή".

ΜΕΡΚΗΣ: "ΚΟΜΒΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ"

Ο στόπερ του ΑΠΟΕΛ τόνισε:

"Όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν την ψυχή τους στο γήπεδο. Καταφέραμε να κερδίσουμε δυο φορές τον Ολυμπιακό, είναι ένα σπουδαίο πράγμα, αλλά δεν είναι μόνο οι νίκες με τον Ολυμπιακό που μας φέρνουν στον επόμενο γύρο. Ήταν και η νίκη με την Αστάνα και με τη Γιανγκ Μπόις που είναι εξίσου σπουδαίες ομάδες.

Είμαστε χαρούμενοι που πανηγυρίζουμε αυτή τη διάκριση. Είναι μια διάκριση για την Κύπρο μας και την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Καταφέραμε να πάρουμε τρεις νίκες στην έδρα μας. Ήταν κομβικό το σημείο τη νίκης στο Καραϊσκάκης, μας έδωσε άλλον αέρα".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπέντο, υπάρχει Άγιος Βασίλης;
Ήττα με κάτω τα χέρια ο Ολυμπιακός, 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ
Το σποτ του Stoiximan για τον Ολυμπιακό είναι έργο τέχνης!
Βλέπει και στηρίζει Ολυμπιακό ο Ντάρμπισιρ
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ