EUROPA LEAGUE

Κρίστιανσεν: "Η μεγαλύτερή μου νίκη ως προπονητής"

Κρίστιανσεν: "Η μεγαλύτερή μου νίκη ως προπονητής"
Κρίστιανσεν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ως τη σπουδαιότερη νίκη στην καριέρα του χαρακτήρισε αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν. Διαβάστε τις δηλώσεις του Δανού προπονητή μετά το 1-0 της ομάδας του στο Φάληρο.

Σε πελάγη ευτυχίας ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, μετά την επικράτηση (1-0) του ΑΠΟΕΛ στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό. Για τη σπουδαιότερη νίκη στην καριέρα του μίλησε ο Σκανδιναβός προπονητής.

-Συγχαρητήρια για τη νίκη σας. Πώς θα διαχειριστείτε τον δικαιολογημένο ενθουσιασμό που υπάρχει στην ομάδα μετά από αυτή την επιτυχία και ποια η σημασία του σημερινού αποτελέσματος;

"Ηταν μία σημαντική νίκη. Δεν υπάρχει χρόνος για να χαρούμε πολύ. Πρέπει να στραφούμε στο πρωτάθλημα. Βεβαίως υπάρχει τώρα ικανοποίηση στα αποδυτήρια για αυτό το αποτέλεσμα".

-Είναι η μεγαλύτερη νίκη στην προπονητική σας καριέρα από την άποψη ότι σε αυτό το γήπεδο έχουν λυγίσει πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες;

"Ως προπονητής είναι από τα λίγα ματς που έχω σε ευρωπαϊκούς ομίλους κι αν το συγκρίνω αυτό με τα υπόλοιπα, μπορώ να πω ότι είναι το σημαντικότερό μου αποτέλεσμα ως προπονητής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πόνεσαν τα δοκάρια

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Action Images

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ