EUROPA LEAGUE

Κουρμπάνοφ: "Νίκη με κάθε τρόπο κόντρα στον ΠΑΟΚ"

Κουρμπάνοφ: "Νίκη με κάθε τρόπο κόντρα στον ΠΑΟΚ"

Ο προπονητής της Καραμπάγκ, Κουρμπάν Κουρμπάνοφ, χαρακτήρισε άκρως σημαντική μία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μεντβέντεφ: "Θα έχουμε ψυχή και φλογισμένα μάτια".

Φάνηκε και από τις ερωτήσεις των Αζέρων δημοσιογράφων προς τον Ίβιτς και τον Μαλεζά, αλλά σίγουρα πολύ πιο έντονα από τα όσα είπαν ο προπονητής Κουρμπάν Κουρμπάνοφ και ο αμυντικός Μαξίμ Μεντβέντεφ, στη δική τους συνέντευξη πριν το παιχνίδι της Πέμπτης (20/10): για την Καραμπάγκ, ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ αποτελεί ένα τελικό στην προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

"Είναι ένα άκρως σημαντικό παιχνίδι για εμάς, αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς που θα μας οδηγήσουν στην πρόκριση και η ομάδα μας είναι έτοιμη για αυτό το παιχνίδι. Εμείς θέλουμε τους τρεις βαθμούς μετά τα πρώτα δύο παιχνίδια.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν φαβορί. Άλλωστε και εγώ ξέρω καλά τον ΠΑΟΚ, μιας και τον έχω παρακολουθήσει, αλλά και ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει παρακολουθήσει εμάς.

Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη με κάθε τρόπο", είπε ο τεχνικός της πρωταθλήτριας του Αζερμπαϊτζάν, προσθέτοντας: "Αγωνιστικά είμαστε σε καλή κατάσταση και το μόνο που μένει είναι ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού του αρχηγού μας, Ρασάντ Σαντίγκοφ, που η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει αύριο."

Σχολίασε ακόμη το γεγονός ότι οι οπαδοί της ομάδας δεν πάνε μαζικά στο γήπεδο: "Πάντα είμαι ικανοποιημένος με τους οπαδούς. Μπορεί να μην έρθουν πολλοί στο γήπεδο, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό, δεν έρχονται τα πράγματα πάντα όπως τα θέλουμε".

Μεντβέντεφ: "Ανυπομονούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ"

Ο αμυντικός Μαξίμ Μεντβέντεφ από την πλευρά του υποστήριξε: "Ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι. Παρατηρήστε το τελευταίο παιχνίδι μας και θα δείτε την ψυχή και τη φλογισμένη ματιά των παιδιών. Αυτό θέλουμε να δείξουμε και κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τους οπαδούς μας. Είμαστε έτοιμοι, γνωρίζουμε τι παιχνίδι μας περιμένει".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ