EUROPA LEAGUE

Κονόνοφ: "Ομάδα με παράδοση ο ΠΑΟΚ"

Κονόνοφ: "Ομάδα με παράδοση ο ΠΑΟΚ"

Διαβάστε τι λένε ο προπονητής, τρεις παίκτες και ο αρχισκάουτ της Κράσνονταρ για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, την Ντόρτμουντ και την Γκαμπάλα.

Θεωρούν τον όμιλο ευκολότερο από αυτόν στον οποίο συμμετείχαν πέρυσι (με Έβερτον Βόλφσμπουργκ και Λιλ) και εκτιμούν ότι η ομάδα τους θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τη φάση των "32" του Europa League, πίσω από τη Ντόρτμουντ. Μάλιστα, αντιμετωπίζουν με μία... υπεροψία ΠΑΟΚ και Γκαμπάλα.

Ο λόγος για μέλη της Κράσνονταρ που έκαναν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ρωσικής ομάδας. Αναλυτικά:

Όλεγκ Κονόνοφ: "Η Ντόρτμουντ είναι το φαβορί του ομίλου. Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες,συμπεριλαμβανομένης και της Κράσνονταρ θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση και έχουν περίπου ίσες πιθανότητες για να προκριθούν. Και οι τρεις αντιπαλοι είναι οικείοι σε μένα. Τη Μπορούσια την είχα γνωρίσει ως αντίπαλο με την Καρπάτι σε φάση ομίλων του Euuropa League. Χάσαμε 3-4 στο Λβιβ, αλλά το ματς ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον, συναρπαστικό και κράτησε τους πάντες σε αγωνία μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Με τον ΠΑΟΚ η Καρπάτι είχε αγωνιστεί στα πλέι οφ του Europa League. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με παράδοση, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ καλή και το να παίζεις με αυτή την ομάδα είναι πάντα δύσκολο. Όσο για τη Γκαμπάλα, γνωρίζω πολύ καλά τον προπονητή της, τον Ρομάν Γκρίγκορτσουκ. Είναι ένας πολύ αξιόλογος ειδικός που δούλεψε στην Τσερνομόρετς, την έφτασε στο Europa League και έκανε κακές εμφανίσεις. Η Γκαμπάλα έχει αποκτήσει παίκτες από την Ουκρανία που τους γνωρίζω καλά και είναι σίγουρα ένας αντίπαλος που μας απασχολεί. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά και να τα δώσουμε όλα. Να ανταποκριθούμε επαρκώς και να δώσουμε όλη την ενέργειά μας για να προκριθούμε. Σε κάθε ματς θα παίζουμε για τη νίκη, να κάνουμε ο,τι καλύτερο για να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι σε κάθε αντίπαλο, ακόμη και τη Ντόρτμουντ".

Αντρέας Γκράνγκβιστ (αμυντικός και αρχηγός): "Έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ. Θα είναι σπουδαία, φυσικά, που θα παίξουμε με τη Ντόρτμουντ, μία από τιε καλύτερες γερμανικές ομάδες. Αυτή η ομάδα έχει έξοχους οπαδούς που γεμίζουν πάντα το γήπεδο τους. Ο ΠΑΟΚ είναι επίσης πολύ καλή ομάδα. Ο ελληνικός σύλλογος έχει πολλούς οπαδούς που του συμπαραστέκονται με σπουδαίο τρόπο, οπότε το παιχνίδι εκεί δεν θα είναι εύκολο. Όσο για την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, για να είμαι ειλικρινής, την γνωρίζω ελάχιστα. Η μάχη στον όμιλο θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και πιστεύω ότι έχουμε καλές πιθανότητες να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League".

Γιούρι Γκασίνσκι (μέσος): "Ο όμιλος είναι ισορροπημένος, με εξαίρεση στη Ντόρτμουντ που είναι μία ομάδα με πολλούς τίτλους και μεγάλη εμπειρία σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να παίξουμε με μία τέτοια αντίπαλο. Δεν είμαστε, όμως, ξεγραμμένοι εκ των προτέρων. Με τον ΠΑΟΚ και τη Γκαμπάλα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα. Φυσικά και έχουμε πιθανότητες πρόκρισης. Πρέπει μόνο να παίξουμε ποδόσφαιρο κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε. Θα ανταποκριθούμε με όλη την υπευθυνότητα που αρμόζει στα παιχνίδια".

Ζοαζίνιο (μέσος): "Νομίζω ότι κληρωτίδα ήταν ευγενική μαζί μας. Είμαστε σε έναν καλό όμιλος και έχουμε πιθανότητες να φθάσουμε μέχρι τους "16" του Europa League φέτος. Πέρυσι, οι ατνίπαλοί μας στον όμιλο νομίζω ότι ήταν δυσκολότεροι (σ.σ. Έβερτον, Βολφσμπουργκ, Λιλ). Ναι, γνωρίζουμε ότι παίζουμε με την Ντόρτμουν, το φαβορί της διοργάνωσης και οι άλλες δύο ομάδες κατώτερες της. Βεβαια, στη φάση των ομίλων του Europa League δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί σε κάθε ματς και να δείξουμε στο γήπεδο ότι μπορούμε να πάμε πιο πέρα".

Γιούρι Λάιζανς (σκάουτερ): "Είχαμε μία κλήρωση καλύτερη από πέρυσι. Πέρυσι είχαμε τοπ ομάδες, αλλά και πα΄λι φτάσαμε στην τρίτη και όχι την τέρατη θέση του ομίλου. Οι αντίαλοι φέτος ειναι λίγο ευκολότερο. Όχι τόσο διάσημοι, όχι τόσο έμπειροι. Η Γκαμπάλ είναι μία πρωτάρα. Γνωρίζω τον προπονητή της και είμαι χαρούμενος που θα τον συναντήσω. Το αποτέλεσμα της κλήρωσης είναι καλό, ειδικά αν κάνουμε σύγκριση με τη Ρούμπιν και την Λοκομοτίβ".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ