EUROPA LEAGUE

Κονόνοφ: "Μικρές αλλαγές και για εμάς και για τον ΠΑΟΚ"

Κονόνοφ: "Μικρές αλλαγές και για εμάς και για τον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Κρασνοντάρ, Όλεγκ Κονόνοφ ζητά καλή οργάνωση και συγκέντρωση από τους παίκτες του στο αυριανο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Τη δική του θέση για το αυριανό παιχνίδι ανάμεσα στην Κρασνοντάρ και τον ΠΑΟΚ΄εξέφρασε ο προπονητής της ρωσκής ομάδας, Όλεγκ Κονόνοφ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά, σημείωσε: "Το κλίμα είναι πολύ καλό, οι παίκτες μου είναι υγιείς, ο Μαουρίτσιο Περέιρα προπονήθηκε με την ομάδα και μετά τη σημερινή προπόνηση, θα δούμε ποιοι θα παίξουν αύριο".

Αναφρόμενος ειδικότερα στον ΠΑΟΚ και την φόρμα στην οποία βρίσκεται σημείωσε: "Όλοι οι προπονητές ξέρουμε πολύ καλά ότι κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Αν δείτε το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, θα καταλάβετε ότι έγινε ένα ροτέισιον λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Σε ανάλογη κατάσταση βρισκόμαστε και εμείς, πρέπει να κάνουμε κάποιες μικρές αλλαγές. Περιμένω να δω έναν ΠΑΟΚ χωρίς σοβαρές αλλαγές πάντως. Γνωρίζοντας το πως παίζει στην άμυνα, θα πρέπει να παίξουμε οργανωμένα και πολύ συγκεντρωμένα. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την κάθε ευκαιρία που θα έχουμε".

Ρωτήθηκε και για την κατάσταση του Ζοαζίνιο και το αν παίξει αύριο και απάντησε: "Ο Ζοαζίνιο ετοιμάζεται για κάθε παιχνίδι και σήμερα θα φανεί η κατάσταση του. Αν είναι έτοιμος, θα παίξει".

Τέλος, φάνηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει παράλληλα καλή πορεία και στους εγχώριους στόχους της και στην Ευρώπη, λέγοντας: "Σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε, έχουμε ένα στόχο. Να πετύχουμε το μάξιμουμ που μπορούμε. Για αυτό είμαι σίγουρος πως αν δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, θα πετύχουμε σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι σημαντικό να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ