EUROPA LEAGUE

Κονόνοφ: "Μας ξάφνιασε το 4-4-2 του ΠΑΟΚ"

Κονόνοφ: "Μας ξάφνιασε το 4-4-2 του ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Κρασνοντάρ, Ολεγκ Κονόνοφ, τόνισε πως αποτέλεσε έκπληξη για τους Ρώσους ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε ο ΠΑΟΚ.

Στο 4-4-2 με το οποίο ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι στάθηκε ο τεχνικός της Κρασνοντάρ, Ολεγκ Κονόνοφ. Συγκεκριμένα είπε: "Ηταν για εμάς μια μεγάλη νίκη για βαθμολογικούς λόγους. Ηταν έκπληξη το σχήμα που παρέταξε ο ΠΑΟΚ αλλά προσαρμοστήκαμε γρήγορα στον τρόπο με τον οποίο έπαιξε.

Το ματς ήταν δύσκολο γιατί υπήρχε πίεση από δύο επιθετικούς του ΠΑΟΚ αλλά και των τεσσάρων αμυντικών του ΠΑΟΚ όταν ξεκινούσαμε εμείς την επίθεση. Πετύχαμε το πρώτο γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά επιθετικά με αποτέλεσμα με το πέναλτι να γίνει το σκορ 2-0. Οι αλλαγές μας έκαναν πιο δυνατό το παιχνίδι μας. Ηταν ενδιαφέρον το ματς που έγινε".

Καλέσιν: "Θα μπορούσαμε μεγαλύτερη νίκη"

Ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η Κρασνοντάρ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, Βιτάλι Καλέσιν, δήλωσε: "Ήταν ένα καλό ματς. Πιέσαμε στα πρώτα λεπτά τον αντίπαλο και στη συνέχεια πήραμε στην κατοχή μας τη μπάλα, βγήκαμε καλά στις αντεπιθέσεις, αλλά δεν είχαμε σωστή τελική πάσα.

Αν σε κάποια σημεία είχαμε «κρύο αίμα» θα μπορούσε να είχαμε μεγαλύτερη νίκη. Δε μας λείπει η εμπειρία. Εχουμε μια ομάδα έμπειρων παικτών, ξέρων και Ρώσων που έχουν παίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ότι γκολ έχουμε δεχτεί, είναι από δικό μας λάθος".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ