EUROPA LEAGUE

Κοκού: "Ο Παναθηναϊκός ακόμη ψάχνεται"

Κοκού: "Ο Παναθηναϊκός ακόμη ψάχνεται"

Ο Φιλίπ Κοκού παρουσίασε τον Παναθηναϊκό ως ένα σπουδαίο σύνολο, το οποίο ακόμα δεν έχει βρει το αγωνιστικό στυλ που να του ταιριάζει.

Με μεγάλο σεβασμό αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό ο Φιλίπ Κοκού στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι της Πέμπτης στο Φίλιπς Στάντιον.

Ο προπονητής της Αϊντχόφεν τόνισε ότι ο αντίπαλος αποτελεί μία σπουδαία ομάδα, που δεν έχει την ανάλογη βαθμολογική συγκομιδή στον όμιλο, ενώ αναφέρθηκε στο αγωνιστικό στυλ της.

Αρχικά, ο Κοκού μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και σχολίασε τι περιμένει να συναντήσει: "Έχουμε διαπιστώσει στην ανάλυση μας ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνεται ακόμη. Για παράδειγμα, έχει δοκιμάσει διαφορετικά συστήματα όπως το 4-4-2 και το 4-3-3. Πρεσάρει πολύ και σπάνια ανοίγεται. Αλλά είναι μία σπουδαία ομάδα και αδίκως κατέχει τόσο χαμηλή θέση στη διοργάνωση. Ξεκάθαρα, η βαθμολογική συγκομιδή του δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα που έχει".

"Δεν βλέπω τον Παναθηναϊκό ως τον αδύναμο κρίκο του ομίλου. Έχει καλούς παίκτες, αλλά μερικοί θα απουσιάσουν. Διαθέτει μία σκληρή ομάδα και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να νικήσει. Οφείλουμε να της δώσουμε αυτή τη δυνατότητα. Εάν παίξουμε όπως με την Άλκμααρ, πιστεύω ότι θα νικήσουμε" συμπλήρωσε ο Κοκού στα λεγόμενα του για το ματς.

Κατόπιν, ρωτήθηκε για την επάνοδο του Ντεπάι και δεν αποκάλυψε τις σκέψεις του αναφορικά με τη χρησιμοποίηση του: "Έχω την αίσθηση ότι σύντομα ο Μέμφις (σ.σ. Ντεπάι) θα επανέλθει σύντομα στα υψηλά επίπεδα του. Αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τους μυϊκούς τραυματισμούς. Αυτή τη διαδικασία επαναλάβαμε με τους Λουκ Ντε Γιονγκ και Αντρές Γκουαρδάδο, οπότε θα την ακολουθήσουμε και με τον Ντεπάι".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ