EUROPA LEAGUE

Κλοπ: "Δεν θα πανηγυρίσω γκολ της Ντόρτμουντ"

Κλοπ: "Δεν θα πανηγυρίσω γκολ της Ντόρτμουντ"

Η Ντόρτμουντ φρόντισε να μην μπερδευτεί ο Γιούργκεν Κλοπ στο γήπεδό της λόγω συνήθειας και ο προπονητής της Λίβερπουλ ξεκαθάρισε πως δεν θα πανηγυρίσει γκολ της Μπορούσια κόντρα στους "κόκκινους"! (photos & videos)

Ο Γιούργκεν Κλοπ το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει ως προπονητής της Λίβερπουλ τη Ντόρτμουντ στην Βεστφαλία και στην συνέντευξη τύπου το απόγευμα της Τετάρτης ξεκαθάρισε πως δεν θα πανηγυρίσει γκολ της Μπορούσια!

"Αν σκοράρει η Ντόρτμουντ δεν θα πανηγυρίσω, αυτό είναι σίγουρο", απάντησε σε σχετική ερώτηση γελώντας και διακόπτοντας τον μεταφραστή ο Γερμανός τεχνικός, για τον οποίο οι άνθρωποι της πρώην ομάδας του είχαν φροντίσει να μην μπερδευτεί λόγω της συνήθειας χρόνων, όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία...

Κλοπ: "Δεν θα πανηγυρίσω γκολ της Ντόρτμουντ"

Η είσοδος του Κλοπ στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου...

Κλοπ: "Δεν θα πανηγυρίσω γκολ της Ντόρτμουντ"
Κλοπ: "Δεν θα πανηγυρίσω γκολ της Ντόρτμουντ"

"Ευτυχώς ήρθαμε νωρίς εδώ, έτσι είχα περίπου 20 λεπτά για να συζητήσω με παλιούς καλούς φίλους μου. Αύριο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Είναι το παιχνίδι. Αύριο είναι το ποδόσφαιρο. Θα πάμε κατευθείαν στα αποδυτήρια".

"Δεν ήρθαμε εδώ χωρίς να έχουμε ελπίδες να πάρουμε καλό αποτέλεσμα αύριο. Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας στο ματς. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαστε καλά προετοιμασμένοι".

"Πάντα παίζουμε κόντρα σε φίλους μας και πάντα θέλουμε να τους νικήσουμε. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν σκέφτομαι την κατάστασή μου ούτε για ένα δευτερόλεπτο".

"Η Ντόρτμουντ είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά είχαμε και εμείς καλές στιγμές φέτος. Το μικρό πλεονέκτημα για εμάς είναι πως η Ντόρτμουντ ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια να επικρατεί των φαβορί".

"Αν παίξουμε με το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας, πραγματικά καλό ποδόσφαιρο, τότε έχουμε ελπίδες. Αν είμαστε καλοί όσο μπορούμε, τότε θα είναι ένα μοιρασμένο ματς".

Όπως καταλάβατε ο Κλοπ προσπαθεί πάντα να λέει πως η ομάδα του είναι το αουτσάιντερ. Είναι η τακτική του και μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά για αυτόν (παρά τις λιγότερες ελπίδες της Λίβερπουλ για πρόκριση): "Είμαι σε ένα πανέμορφο μέρος και περνώ εξαιρετικά. Είναι καλύτερο να είναι εδώ παρά, ας πούμε, στη Νότιο Κορέα".

Videos από την προπόνηση της Λίβερπουλ...





Κλοπ: "Δεν θα πανηγυρίσω γκολ της Ντόρτμουντ"

Τούχελ: "Ο Κλοπ δεν θα δείξει έλεος στη Ντόρτμουντ"

Περίπου δύο ώρες πριν τον Γιούργκεν Κλοπ είχε βρεθεί στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου του "Βέστφαλενσταντιον" ο αντικαταστάτης του στην Μπορούσια, Τόμας Τούχελ.

"Η Λίβερπουλ βελτιώνεται σε κάθε ματς. Είναι ξεκάθαρη η συμβολή του Γιούργκεν Κλοπ", τόνισε ο Τούχελ και συνέχισε: "Είναι δύσκολο να παίζεις αντίπαλό τους, είναι δύσκολο να δημιουργήσεις και να σκοράρεις απέναντί τους".

"Δεν είναι πρώτη φορά που θα τεθώ αντιμέτωπος με τον Κλοπ (Ντόρτμουντ - Μάιντς και μάλιστα ο Τούχελ ήταν ανέλαβε τη Μάιντς έναν χρόνο μετά την αποχώρηση του Κλοπ), το έχω συνηθίσει. Οτιδήποτε άλλο από ένα θερμό καλωσόρισμα θα ήταν έκπληξη. Το έχει κερδίσει αυτό".

"Όμως, από την στιγμή που διαιτητής θα σφυρίξει την έναρξη, ο Κλοπ θα έχει έναν μόνο στόχο, να κερδίσει το ματς. Δεν θα δείξει έλεος".

"Πριν από κάθε ματς κόντρα στη Μάιντς έλεγε πως η Μάιντς είναι το φαβορί, αλλά πάντα κέρδιζε η Ντόρτμουντ", ανέφερε ο Τούχελ προκαλώντας γέλιο στην αίθουσα και συνέχισε: "Δίνει στην ομάδα του την ταμπέλα του αουτσάιντερ για να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για αυτούς. Δεν μας ενδιαφέρει όμως εμάς ποτέ η ταμπέλα".

Κλοπ: "Δεν θα πανηγυρίσω γκολ της Ντόρτμουντ"
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ