EUROPA LEAGUE

Κλοπ: "Δεν νιώθω πίεση, νιώθω ευκαιρία"

Κλοπ: "Δεν νιώθω πίεση, νιώθω ευκαιρία"

Ο Γιούργκεν Κλοπ δε νιώθει καμία πίεση εν όψει του τελικού του Europa League κόντρα στην Σεβίλλη, αντιθέτως νιώθει... ευκαιρία για την Λίβερπουλ και δηλώνει υπερήφανος που βρίσκεται στον σύλλογο (videos)

Η Λίβερπουλ έχει 4 χρόνια να κατακτήσει τρόπαιο (League Cup 2012) και 11 χρόνια να κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο (Champions League 2005), όμως ο Γιούργκεν Κλοπ δεν νιώθει πίεση.

"Όσο μεγαλύτερο είναι το διάστημα που μένεις χωρίς τρόπαιο, τόσο πιο σκληρά προσπαθείς, έτσι είναι και πιθανότερο να πετύχεις. Έτσι το βλέπω εγώ", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός των "κόκκινων" στην συνέντευξη τύπου για τον τελικό του Europa League κόντρα στην Σεβίλλη το βράδυ της Τετάρτης (18/5, 21:45).

"Δεν νιώθω πίεση. Νιώθω ευκαιρία! Και οι δύο ομάδες αντιμετώπισαν αυτήν την διοργάνωση με σοβαρότητα, ως πολύ σημαντική. Τώρα είμαστε στον τελικό, το αξίζουν και οι δύο".

"Η Ισπανία είναι η καλύτερη ποδοσφαιρική χώρα στον πλανήτη αυτήν την περίοδο. Παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο. Ελπίζω αύριο κανείς να μην το δει αυτό".

"Νιώθουμε πολύ καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα παιδιά, είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπορώ να είμαι μέρος αυτής της στιγμής, με αυτήν την ομάδα".

"Όταν ήρθα εδώ υπήρχε μεγάλη αμφισβήτηση για αυτούς τους παίκτες και τώρα είμαι χαρούμενος που μπορούν να δείξουν πόσο δυνατοί είναι".

"Αύριο είναι μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν το τελικό βήμα για να πετύχουν κάτι σπουδαίο αυτήν την χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ με αυτήν τον σύλλογο, με αυτήν την ομάδα. Ας το προσπαθήσουμε".

Για τον Ντιβόκ Ορίγκι, ο Κλοπ είπε θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση αν τελικά θα είναι σε θέση να βοηθήσει ο Βέλγος στον τελικό, ενώ αρχηγός, Τζόρνταν Χέντερσον, δήλωσε: "Νιώθω καλά. Έπαιξα στο τελευταίο ματς και είμαι έτοιμος όσο θέλει ο προπονητής μου. Το να παίξεις σε ευρωπαϊκό τελικό είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Δεν περιμένω πάντως να ξεκινήσω. Ήμουν εκτός για μεγάλο διάστημα. Η ομάδα πήγε καλά χωρίς εμένα. Είμαι έτοιμος πάντως".





TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ