EUROPA LEAGUE

Κετσπάγια: "Τα λάθη δεν συγχωρούνται στην Ευρώπη"

Κετσπάγια: "Τα λάθη δεν συγχωρούνται στην Ευρώπη"
Κετσπάγια INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τιμούρ Κετσπάγια, δήλωσε μετά την ήττα από τον Αστέρα πως τα λάθη στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν συγχωρούνται, για αυτό και η ομάδα του έφυγε από το ματς χωρίς βαθμό.

"Τι να σχολιάσω για το ματς; Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αστέρα για τη φιλοξενία. Όλες αυτές τις μέρες ήταν κοντά μας. Τους ευχαριστούμε πολύ" είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, μετά την ήττα (2-1) της ομάδας του από τον Αστέρα.

Και συμπλήρωσε: " Μέχρι να δεχτούμε το δεύτερο γκολ ήμασταν κυρίαρχοι. Είδατε ότι η κατοχή της μπάλας ήταν για εμάς, αλλά όταν κάνεις τέτοια λάθη στην Ευρώπη, δεν συγχωρούνται. Δυστυχώς αυτά πάθαμε εμείς σήμερα. Κάναμε δύο λάθη στο πρώτο ημίχρονο, δεχτήκαμε δύο γκολ και τέλειωσε το ματς. Κάναμε αρκετά αμυντικά λάθη και ο Αστέρας μας τιμώρησε. Προσπαθήσαμε μετά, αλλά ήταν δύσκολο".

Κατέληξε λέγοντας: " Προσπαθούμε να παίξουμε με τη μπάλα από πίσω. Ήταν συνέχεια από το παιχνίδι με την Άχνα τα πολλά λάθη. Όσα έγιναν πρέπει να κάτσουμε να τα σκεφτούμε. Εμείς έχουμε το ντέρμπι με την Ομόνοια τώρα. Είμαι στεναχωρημένος, ήρθαμε για να κερδίσουμε, όμως με τέτοια λάθη δύσκολα παίρνεις το αποτέλεσμα".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ