EUROPA LEAGUE

Κετσπάγια: "Νίκη, εάν θέλουμε πρόκριση"

Κετσπάγια: "Νίκη, εάν θέλουμε πρόκριση"

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τιμούρ Κετσπάγια, αναγνώρισε ότι η ομάδα του είναι φορμαρισμένη, θέτοντας ως στόχο τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Αστέρα, προκειμένου οι Κύπριοι να ελπίζουν σε πρόκριση.

Το ΑΠΟΕΛ, φιλοξενεί τον Αστέρα,την Πέμπτη στη Λευκωσία για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, και ο Γεωργιανός τεχνικός της κυπριακής ομάδας, έθεσε ως μοναδικό στόχο τη νίκη προκειμένου να τεθούν παράλληλα και βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ

"Θα πρέπει να κερδίσουμε, εάν θέλουμε να προκριθούμε. Ετοιμαζόμαστε όλοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, είμαστε σε καλή κατάσταση και δεν θα είναι εύκολο ματς. Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, πήγα και την είδα στην Ελλάδα, κάποιοι απουσίαζαν, κάποιοι ήταν τραυματίες, σε σχέση με την Κυριακή θα είναι διαφορετική ενδεκάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε το ρυθμό που είχαμε στα τελευταία ματς, δεν μας ενδιαφέρουν τα πολλά γκολ, ένα αλλά και να κερδίζουμε. Πρέπει να το κάνουμε, αν θέλουμε να προκριθούμε.", είπε αρχικά ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για:

Αν τον επηρεάζει πως θα παίξει ο Αστέρας: "Το παιχνίδι θα δείξει πως θα παίξουν, το ότι θα παίξουμε επιθετικά δε σημαίνει ότι θα τρέχουμε έντεκα παίκτες μπροστά από το πρώτο λεπτό, δεν θα κάνουμε αυτό, θα παίξουμε με μυαλό. Θέλουμε να βάλουμε γκολ. Είδαμε και το ματς με τη Σάλκε στο οποίο έπαιξε αμυντικά, στις αντεπιθέσεις ο Αστέρας έχει γρήγορους παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα".

Αν έχει προβλήματα το ΑΠΟΕΛ: "Είχαμε αρκετά προβλήματα αλλά είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι πριν ένα μήνα. Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης μας και στην Ευρώπη και στην Κύπρο, Ντε Βινσέντι, απουσιάζει λόγω κόκκινης κάρτας, αλλά αυτοί που θα μπουν θα τα δώσουν όλα. Ελπίζουμε ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Δεν έχουμε παράπονο, στόχος είναι να τους δώσουμε τη χαρά της νίκης στους οπαδούς μας και να νικήσουμε".

Εαν μπορεί μία ελληνική ή κυπριακή ομάδα να κατακτήσει το Europa League: "Εάν παίξουμε στο επίπεδο των τελευταίων ματς, έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε το ματς. Θα ήθελα πολύ για το Κύπελλο του Europa League να το πάρει κάποια κυπριακή ή ελληνική ομάδα, ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει κι αυτό. Αυτή τη στιγμή, είμαστε λίγο μακριά".

Εάν παίζει ρόλο η εμπειρία: "Ο Αστέρας δεν έχει παίξει πολλά ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά οι παίκτες που έχει, έχουν παίξει και εθνική ομάδα και άλλα ευρωπαϊκά ματς. Όποτε θεωρώ ότι ο Αστέρας, έχει έμπειρους παίκτες. Εμείς έχουμε παίκτες που έχουν παίξει και Champions League και Europa League. Αύριο δεν παίζει ρόλο η εμπειρία, αλλά η ετοιμότητα".

Εφραίμ: "Να έχουμε έντονο ρυθμό"

Τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ εκπροσώπησε ο μέσος, Γιώργος Εφραίμ, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του έχει καλό ρόστερ και πρέπει να διατηρήσει έντονο ρυθμό, καθ' όλη τη διάρκεια του ματς.

"Η υπόσχεση είναι ότι και εμείς οι ποδοσφαιριστές αυτό θέλουμε να κάνουμε, για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Nα τηρήσουμε το πλάνο μας και να έχουμε έντονο ρυθμό απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο όπως ο Αστέρας. Αυτό δεν το είχαμε στα δύο προηγούμενα ματς κι έτσι ήρθαν οι ήττες

Νομίζω είναι όλη η ομάδα σε καλή κατάσταση, λειτουργούμε σαν ομάδα και ελπίζω αύριο να δώσουμε συνέχεια. Πίεση δεν θα το έλεγα, όμως πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να δείξουμε καλό πρόσωπο γιατί έχουμε ένα καλό ρόστερ κάτι το οποίο, πρέπει να το αποδείξουμε".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ