EUROPA LEAGUE

Κετσμπάγια: "Δεν φοβόμαστε τίποτα"

Κετσμπάγια: "Δεν φοβόμαστε τίποτα"

Το σύνθημα της νίκης στο σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης (22/10) με τον Αστέρα Τρίπολης, έστειλε ο Τιμούρ Κετσμπάγια, μιλώντας στην κάμερα του ΑΠΟΕΛ.

Το σύνθημα της νίκης στο σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης (22/10) με τον Αστέρα Τρίπολης, έστειλε ο Τιμούρ Κετσπάγια, μιλώντας στην κάμερα του ΑΠΟΕΛ.

"Θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και ασφαλώς, πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι το οποίο οπωσδήποτε πρέπει να κερδίσουμε, αν και όπως έχει η κατάσταση στον όμιλό μας θα παίζεται η δεύτερη θέση μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Γιατί η πρώτη θέση, όπως είδαμε και μέσα από τα παιχνίδια, θα πάει στη Σάλκε.

Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας, θα έλθει ο κόσμος να συμπαρασταθεί στην ομάδα, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και ελπίζουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε πάρα πολύ", είπε αρχικά ο Γεωργιανός.

Αναφερόμενος στη βελτίωση που παρατηρείται στον ΑΠΟΕΛ, είπε: "Η δουλειά φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Στα τελευταία τρία παιχνίδια δείξαμε ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Πετύχαμε γκολ και δεν δεχθήκαμε. Αυτό που δώσαμε στο γήπεδο είναι αυτό που αρέσει στον κόσμο να βλέπει. Ο ΑΠΟΕΛ έχει τις δυνατότητες να παίξει αυτό το ποδόσφαιρο".

"Έχουμε πολλή ποιότητα στην ομάδα, έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες και αυτοί που παίζουν και αυτοί που έχουμε στον πάγκο μας, δίνουν στο σύνολο μεγάλη δύναμη και ποιότητα. Είναι αυτό που λέω, πως όταν έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές δεν φοβόμαστε τίποτα. Και αυτή τη στιγμή, σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που θέλουμε να είναι μαζί μας τους έχουμε, αν δεν υπολογίσουμε εκείνους που είναι εδώ και καιρό τραυματίες. Πιστεύω ότι οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα για να πάρουμε αυτή τη νίκη που χρειαζόμαστε πάρα πολύ", κατέληξε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ