EUROPA LEAGUE

Κεκ: "Η ΑΕΚ δεν είναι ένας ή δύο παίκτες"

CHAMPIONS LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÊÁÉ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÑÉÅÊÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
CHAMPIONS LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÊÁÉ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÑÉÅÊÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Ριέκα, Ματίας Κεκ, αναφέρθηκε στις απώλειες που έχει η ΑΕΚ με τις απουσίες του Πέτρου Μάνταλου και του Γιάκομπ Γιόχανσον.

Ο Ματίας Κέκ όπως πάντα για να κρατήσει το γούρι του, κάθισε στην άκρη του πάνελ στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την ΑΕΚ. Και μπορεί ο τεχνικός της Ριέκα να μην είχε και μεγάλη διάθεση για πολλές αναλύσεις. Όμως αναφέρθηκε στις απουσίες του Μάνταλου και του Γιόχανσον και τόνισε πως η ΑΕΚ δεν θα επηρεαστεί απ’ αυτές τις απώλειες για την αναμέτρηση της Πέμπτης (22/11, 22:05).

"Εμείς ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι ένας σοβαρός αντίπαλος. Αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στην δική μας ποιότητα. Και είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε ποιοτικά"

- Τι φοβάστε από την ΑΕΚ, με βάση και την εικόνα που έχετε από το πρώτο παιχνίδι στην Κροατία;

"Αυτό είναι μια ερώτηση που θα την απαντήσουμε στα αποδυτήρια. Ξέρετε ποιες είναι οι αρνητικές και οι θετικές πλευρές. Εμείς τις ξέρουμε, αλλά δεν μπορώ να τις πω στα μίντια".

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΙΕΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΙΕΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

- Θα παίξετε επιθετικά και θα ρισκάρετε με σκοπό να πάρετε το διπλό;

"Τι θα γίνει στο γήπεδο, το αφήνουμε γι αυτούς που θα παίξουν. Δεν θα κάνω κάποια πρόβλεψη για το ματς. Είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε καλά. Ξέρουμε πως η ΑΕΚ θα ήθελε να τους αφήσουμε χώρους και να τους επιτρέψουμε να βγάλει την ποιότητα της. Αλλά θα προσπαθήσουμε να μην το κάνουμε".

- Θα επηρεάσουν οι απουσίες της ΑΕΚ;

"Τίποτα δεν είναι μυστικό. Και εμείς ξέρουμε για τις απουσίες της ΑΕΚ και η ΑΕΚ για μας. Η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες και παρά τις απουσίες που έχει, μπορεί να κάνει καλό παιχνίδι. Την ΑΕΚ δεν την αποτελούν ένας ή δυο παίκτες, αλλά γενικώς είναι μια πολύ δυνατή ομάδα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ