Καταγγελίες του Βάντεν Στοκ για διαιτησία και όχι μόνο - Europa League - SPORT 24
EUROPA LEAGUE

Καταγγελίες του Βάντεν Στοκ για διαιτησία και όχι μόνο

Καταγγελίες του Βάντεν Στοκ για διαιτησία και όχι μόνο

Ο Ρότζερ Βάντεν Στοκ ήταν έξαλλος με την διαιτησία του Χάντερ στο Φάληρο και έφυγε στο ημίχρονο από το γήπεδο. Οι καταγγελίες του δεν σταμάτησαν εκεί. Διαβάστε τι δήλωσε σε ΜΜΕ του Βελγίου.

Πολλά παράπονα για την διαιτησία του Χάντερ είχε ο πρόεδρος της Άντερλεχτ, με αποτέλεσμα να φύγει στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό από το "Γ. Καραϊσκάκης" με προορισμό το ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της βελγικής ομάδας.

"Πήρα ένα ταξί και επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο μαζί με τη γυναίκα μου. Έπρεπε να κάνω κάτι, γιατί πραγματικά δεν ήταν φυσιολογικό (σ.σ. εννοώντας τη διαιτησία του Χάντερ). Ήδη το πούλμαν μας είχε μπλοκαριστεί για μισή ώρα από τους οπαδούς πριν από το ματς", τόνισε ο Ρότζερ Βάντεν Στοκ στην "dhnet.be", αποκαλύπτοντας ότι η περιπέτεια του δεν τελείωσε εκεί:

"Το κανάλι που μετέδιδε το παιχνίδι δεν ήταν διαθέσιμο στο ξενοδοχείο. Τότε η γυναίκα μου έβγαλε το iPad και παρακολουθήσαμε το ματς από βελγικό κανάλι. Πανηγυρίσαμε και ανοίξαμε σαμπάνια στην επιστροφή της ομάδας".

SHARE:
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μάγισσες και reality TV: Το ‘American Horror Story’ φέτος παλάβωσε τελείως

Το ‘American Horror Story’ δοκιμάζει την πιο φιλόδοξη αφήγηση της ιστορίας του. Πρέπει να το δεις ακόμα κι αν δε σε ενδιέφερε ποτέ.

ΚΟΥΙΖ

ΚΟΥΙΖ

Πόσο έτοιμος για γάμο είσαι;

Βαθιές αργές ανάσες, ειλικρινείς απαντήσεις, πολύ ποτό και όλα θα πάνε καλά. Αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα με αυτήν τη σειρά.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

Τίτλου τέλους για Χρήστο Φερεντίνο και Σοφία Παυλίδου

Μετά από 12 χρόνια γάμου, ο δημοφιλής παρουσιαστής και η όμορφη ηθοποιός τραβούν χωριστούς δρόμους

ΑΓΑΜΟΙ

ΑΓΑΜΟΙ

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Οι Singles είναι άτομα με ανικανότητα

Ο ΠΟΥ εξετάζει το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει στις αιτίες ανικανότητας την έλλειψη ερωτικού συντρόφου, κατηγοριοποιώντας τους ως "στείρους"

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24