EUROPA LEAGUE

Κάναντι: "Ο αγώνας με την ΑΕΚ δεν θα είναι περίπατος για την Αούστρια"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι μίλησε σε αυστριακό ΜΜΕ και τόνισε πως η Αούστρια Βιέννης πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς οι "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το βράδυ της Πέμπτης (27/09, 22:05) η ΑΕΚ τίθεται αντιμέτωπη με την Αούστρια Βιέννης στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι "κιτρινόμαυροι", με... φόρα απ' τη σπουδαία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς προκειμένου να αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση, ο τεχνικός του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι μίλησε σε αυστριακό ΜΜΕ και προειδοποίησε τους συμπατριώτες του πως πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού η Ένωση διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, ενώ βρίσκεται και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

"Δεν θα είναι περίπατος ο αγώνας για την Αούστρια. Αυτή την στιγμή η ΑΕΚ είναι μία απίστευτα δυνατή ομάδα, μ' έναν εξαιρετικό προπονητή. Έχει δυνατούς παίκτες, ιδιαίτερα στην επίθεση, οι οποίοι μπορούν να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα. Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να ελέγξει τον αγώνα, έχοντας την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο, κι η Αούστρια έχει ποιότητα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα", υποστήριξε ο τεχνικός του Ατρομήτου.

Θυμίζουμε πως η Αούστρια γνώρισε βαριά ήττα με 5-1 απ' τη Μίλαν στην Αυστρία την 1η αγωνιστική, ενώ η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 της Ριέκα στην Κροατία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ